Klanten beoordelen ons met een 9.9!
  • Nr. 1 boekingsplatform
  • Beste prijsgarantie
  • Unieke startgarantie
  • Top klantenservice

Blog

Wij zijn erop gericht om het verschil voor je te maken en willen zelf ook continue blijven leren. Mocht je vragen, opmerkingen of andere feedback hebben, dan horen wij dit graag. Wij zijn altijd bereikbaar per mail en telefonisch op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur. Daarnaast zijn we te vinden op Twitter en Linkedin.

Opleider van de week: BOS

3 januari 2017

Kenniscentrum BOS is opleider van de week!

Altijd maatwerk door te luisteren naar de opleidingsbehoefte, zowel bij particulier onderwijs als incompanytrainingen: samen het studiedoel bepalen. Altijd een duidelijk, transparant en eerlijk advies.

Lees verder...

Thema van de week: Finance

2 januari 2017

Finance is thema van de week!! Lees verder...

Edubookers wenst iedereen een leerzaam & gelukkig 2017!

30 december 2016

Edubookers wenst iedereen een leerzaam & gelukkig 2017!

Lees verder...

Vijfhart is opleider van de week!

21 december 2016


Vijfhart is opleider van de week bij Edubookers!

Vijfhart, opgericht in 1984, begon als Oracle-specialist maar is uitgegroeid en getransformeerd tot een IT-opleidingscentrum. Nu, ruim een kwart eeuw later is Vijfhart een van de grotere IT-opleiders in Nederland. Onze ambitie: één ingang voor al uw opleidingsvragen.

Lees verder...

Thema van de week: Java

19 december 2016

Java is het thema van deze week!

Java, een programmeertaal dat gebruikt wordt voor websites en web applicaties. Veel websites werken zelfs niet wanneer Java niet geïnstalleerd is op de computer.
Lees verder...

Edubookers lanceert de Business Portal voor bedrijven!

16 december 2016

Edubookers lanceert de Business Portal voor bedrijven!
Met deze gratis SAAS-oplossing kunnen medewerkers van aangesloten bedrijven zelf hun gewenste training zoeken en boeken in het aanbod van +10.000 trainingen. Een leidinggevende of HR kan middels de ingebouwde autorisatieflow vervolgens goedkeuring geven, waarna Edubookers de volledige administratie afhandelt.
Lees verder...

Opleider van de week: Escape

14 december 2016


Escape opleidingen is opleider van de week!

Voor BHV-, VCA- en EHBO cursussen bent u bij Escape-Opleidingen aan het goede adres! Ook voor BHV materialen zoals AED's en verband dozen.

Lees verder...

Thema van de week: (Brand)veiligheid

12 december 2016

(Brand)veiligheid is het thema van de week!

Na het volgen van deze training is de deelnemer in staat tot het beperken en bestrijden van brand en het voorkomen en beperken van arbeidsongevallen, het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere personen in het bedrijf of de inrichting, het alarmeren van en het samenwerken met de hulpverleningsorganisaties.
Lees verder...

Opleider van de week: SDU

7 december 2016


SDU - Oprecht de beste keuze
Sdu Opleidingen & Events verzorgt kwalitatief hoogstaande cursussen voor juristen. De cursussen komen tot stand in overleg met onze klanten, docenten en adviesraad. Lees verder...

Thema van de week: Juridisch

5 december 2016


Juridische opleiding en training is het thema van de week!

Als het gaat om de juridische sector denken mensen algauw aan de advocatuur. Dat is echter maar één zijde van deze beroepssector. Er zijn vele andere beroepen waarin je ook met het recht te maken kunt of zult hebben.

Lees verder...
Toon meer berichten (nog 25)