Online leren: vergelijk e-learning, online klassikale trainingen, cursussen en opleidingen


Je ambitie stopt toch niet omdat je thuis zit?

Hier vind je het complete overzicht van alle manieren om thuis te leren. Van thuisstudies en korte e-learnings tot online klassikale trainingen en abonnementen . voor onbeperkt online leren. Via de zoekfunctie vind je ze allemaal. Stop niet met leren, boek direct!

e-learning trainingen en cursussen

10.000+ E-learning trainingen

E-learning is een verzamelnaam voor alle opleidingen en trainingen die je online kunt volgen. Met e-learning maakt het niet uit wanneer en waar je bent. Je kunt leren wanneer en waar je maar wilt. Met e-learning leer je op je eigen tempo jezelf nieuwe professionele vaardigheden aan.


de beste thuisstudies

1500+ Thuisstudies

Met thuisstudies ligt de focus op zelf studeren vanuit een boek of ander leermateriaal. Leer je liever uit een boek dan van een computerscherm? Dan is een thuisstudie een goede keuze. Thuisstuderen is goed te combineren met je werk en prive leven.


Meer leren over thuis leren?

Bekijk ons groeiende aanbod van trainingen en cursussen waarin je leert over online werken, op afstand vergaderen, leidinggeven en les geven:


online klassen volgen

5.000+ online klassen

Klassikale lessen worden nu ook online gegeven. Je volgt samen met medecursisten een online training en krijgt live instructies van een trainer. Als je de uitwisseling met andere cursisten en trainer belangrijk vindt, dan is dit een goede keuze!


alle abonnementen om onbeperkt vaardigheden te kunnen leren

Meer dan 25 abonnementen om online te leren

Voor als je echt van alles van A tot Z wilt leren, vind je meer dan 25 aanbieders die onbeperkt online leren aanbieden. Voor een vast bedrag per maand kun je zoveel trainingen online volgen als je wilt. Een aanrader als je jezelf wilt omscholen of herorienteren wilt op een nieuwe loopbaan.


88.953 ervaringen

Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest €1 aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken: