Anderen zoeken vaak naar:
BHV Ploegleider
BHV Herhaling
Hoofd BHV / Coördinator BHV

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 62)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

BHV Basis cursussen

Wat is BHV Basis?
Organisaties die nog niet beschikken over een Bedrijfshulpverlener zullen eerst een werknemer de BHV-basiscursus moeten laten volgen. Je kan je voor deze cursus eenvoudig inschrijven indien je nog niet eerder een BHV-certificaat hebt behaald. In deze cursus worden verschillende onderwerpen behandeld uitlopend van:

  • (Spoedeisende) eerste hulp
  • Communicatie
  • Alarmeren
  • Ontruiming
  • Bestrijding van beginnende brand
  • AED-training.

De BHW-basiscursus bestaat uit een praktijk- en theoretisch onderdeel die beide worden getoetst. Het praktijkonderdeel wordt middels een praktijkbeoordeling afgerond en daarnaast zal en nog een theorie-examen volgen. Wanneer beide zijn behaald wordt er een certificaat uitgereikt die 1 jaar geldig is.

Incompany training BHV Basis
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de BHV-basiscursus wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in-company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!