Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Milieu

De meeste Nederlanders maken zich gelukkig zorgen over het milieu. Logisch want voor de gezondheid van mensen en de toekomst van onze kinderen is een schoon milieu een randvoorwaarde. Een gezonde leefomgeving is voor iedereen van belang voor nu en voor later. 

Uit onderzoek blijkt dat een groot aantal bedrijven en overheidsinstellingen veel meer aandacht kunnen besteden aan de gevolgen en de risico’s die de bedrijfsvoering heeft voor mens, milieu en leefomgeving. En daarom  vraagt de huidige wet- en regelgeving betreffende dit onderwerp steeds meer van een organisatie. De meeste bedrijven werken dan ook volgens normen en/of gedragscodes.

Op bedrijvenniveau en op ketenniveau is een specifieke en gestructureerde aanpak van het milieuvraagstuk nodig. Preventieve milieumaatregelen zijn daarom veelal opgenomen in de KAM-handboeken en vormen onderdeel van het VGW- en VCA-beleid van het bedrijf. Het beroep dat vanuit de organisatie op medewerkers wordt gedaan die de aspecten kwaliteit, Arbo en milieu in hun takenpakket hebben, wordt steeds groter.

Maar het milieubesef van de Nederlander en de bedrijven is echter geen garantie voor milieuvriendelijk gedrag. Vaak ligt de oorzaak daarvan in de onvolledigheid van, of het gebrek aan de benodigde kennis en vaardigheden. 

Waar de eisen op het gebied van milieu steeds strenger worden, kunnen medewerkers dus niet achterblijven. Door het verzorgen van professionele opleidingen wordt daarom veel meer geboden dan theoretische kennis alleen. De cursisten bewijzen dat zij na afloop van de cursussen niet alleen kennis en praktische vaardigheden hebben aangeleerd maar ook gevormd zijn tot enthousiaste, milieubewuste en verantwoordelijke experts in hun vak.
Bron: