Anderen zoeken vaak naar:
VCA VOL
VIL VCU
VCA Examen (geen cursus)

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 80)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus VCA Basis

Wat is VCA Basis?
VCA Basis, ook wel B-VCA genoemd, kun je behalen om aan te tonen dat je beschikt over de basiskennis om veilig te werken. Werknemers die in een risicovollere werkomgeving, zoals in de bouw, werken dienen te beschikken over het B-VCA diploma. Hiervoor moet je eerst een examen maken. Om het examen succesvol af te ronden mag je maar maximaal 12 vragen van de 40 fout hebben. Voor het examen krijg je in totaal een uur de tijd.
Overigens bestaat er ook een Basis VCA Groen. Dit certificaat is meer gericht op werkenden in de groene sector en bevat daarom ook een aantal vragen over deze sector.

Incompany training VCA Basis
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus VCA Basis wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!