Anderen zoeken vaak naar:
VCA VOL
VIL VCU
VCA Basis

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 75)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

VCA Examen

Wat is VCA-examen?
Voor degene die geen training VCA willen volgen, maar alleen het examen willen maken is het mogelijk om uitsluitend het examen te boeken. Dit kan eventueel ook in combinatie met het boek of e-learning. Er zijn drie typen certificaten VCA te behalen, namelijk:

  1. VCA Basis
    Het VCA Basis is het certificaat dat je kan behalen om aan te tonen dat je beschikt over de basiskennis voor veilig werken. Hiervoor dien een theoretisch examen af te leggen. Het examen bestaat uit een toets van 40 vragen, waarbij je in totaal maar maximaal 12 fouten mag maken. Voor het maken van het examen krijg je 60 minuten de tijd.

  2. VCA-VOL
    Een examen VCA-VOL is er voor zelfstandigen en leidinggevenden. Het examen is hetzelfde als VCA Basis, maar dan uitgebreider. Voor het halen van het certificaat VCA-VOL dien je een examen te maken, waar je in totaal 105 minuten de tijd voor krijgt. De toets bestaat uit 70 theorievragen, waarvan je ten minste 49 vragen goed moet hebben beantwoord.

  3. VIL-VCU
    VIL-VCU is het certificaat voor intercedenten en leidinggevenden in een uitzendorganisatie. Het VIL-VCU examen komt voor 95% overeen met de lesstof van de VCA-VOL. Het VIL-VCU examen bestaat uit 70 vragen waarvan je er minimaal 49 goed moet hebben om te slagen. Je hebt hiervoor 105 minuten de tijd.

Nieuwe vraagvormen VCA examens
Vanaf 1 september 2017 neemt VCA Infra (de examinerende instantie voor VCA) de VCA examens af  volgens de nieuwe eind- en toetstermen. Om je goed voor te kunnen bereiden op het VCA examen, hebben we hierbij een link ingevoegd naar een VCA proefexamen nieuwe stijl.

Incompany training VCA-examen
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus VCA-examen wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!