Anderen zoeken vaak naar:
VIL VCU
VCA Examen (geen cursus)
VCA Basis

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 62)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus VCA-VOL

Wat is VCA-VOL?
Een training VCA-VOL is de cursus voor het certificaat Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Het certificaat is gericht op leidinggevenden die de veiligheid dienen te waarborgen. Voor zelfstandigen is het vereist om te beschikken over het VCA-VOL diploma. De lesstof is hetzelfde als VCA Basis, alleen dan uitgebreider. Voor het succesvol behalen van het examen VCA-VOL dien je ten minste 49 vragen van de 70 goed hebben. Hiervoor krijg je in totaal 105 minuten de tijd voor.

Incompany training VCA-VOL
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus VCA-VOL wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!