Anderen zoeken vaak naar:
VCA VOL
VCA Examen (geen cursus)
VCA Basis

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 5)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus VIL VCU

Wat is VIL-VCU?
Bij het certificaat VIL-VCU staat VIL voor Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden en VCU voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Het VIL-VCU is een cursus gericht op intercedenten en leidinggevenden in een uitzendorganisatie. Het is voor deze doelgroep verplicht te beschikken over een VIL-VCU certificaat te beschikken. De inhoud van het VIL-VCU examen komt voor 95% overeen met de stof van de VOL-VCA. Het VIL-VCU examen bestaat uit 70 vragen waarvan je er minimaal 49 goed moet hebben om te slagen. Je hebt hiervoor 105 minuten de tijd.

Incompany training VIL-VCU
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus VIL-VCU wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!