Anderen zoeken vaak naar:
Informatieanalyse
BABOK

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 20)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Business Analyse

Business analyse is ‘hot’.
Business analyse draagt bij aan de Business Intelligence van de organisatie, het verbeteren van bedrijfsprocessen en procesketens en de  transitie van een huidige situatie (IST) naar een nieuwe situatie (SOLL) binnen de organisatie.

Bij dit laatste, “verandering van de organisatie”,  focust business analyse zich op gebieden vanaf organisatiebeleid tot aan verandering in de informatieverzorging (processen die informatie uitwisselen met gebruikers) en informatievoorziening (informatiesystemen die de processen voorzien van juiste data/gegevens).

Het evalueren van de informatievoorziening en mogelijke veranderingen identificeren zodat business processen beter ondersteund kunnen worden, vergt een gecombineerde kennis van methoden en technieken voor informatieanalyse en die van business analyse.
De business analist heeft een belangrijke verantwoordelijkheid bij het afstemmen van business needs en values op de mogelijke oplossingen in de informatievoorziening. Concrete technieken zijn bijvoorbeeld technieken voor eliciteren van requirements, requirement analyse en documenteren van specificaties maar ook het maken van business (proces)modellen met visuele modelleringstechnieken als BPMN2 of UML.  

Een vierdaagse training die de business analist een goede set van methoden en technieken  levert is de BAIAFO Practitioner training (Business Analyse, Informatie Analyse en Functioneel Ontwerpen). De training leert de deelnemer hoe zelfstandig de methoden en technieken toe te passen. Voor beginnende Business analisten is er ook een driedaagse foundation level variant van deze training (BAIA foundation).

Incompany training Business Analyse
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Business Analyse wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!
Bron: