Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 109)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Cisco

Wat is Cisco?
Cisco is de wereldwijde marktleider op het gebied van netwerken, voorheen waren zij gespecialiseerd in routers. Inmiddels loopt meer dan 80% van het totale internetverkeer via de routers van Cisco. Buiten hardware levert Cisco ook aansluitende opleidingen, hiermee kunnen netwerkbeheerders aantonen dat ze praktische kennis bezitten van het installeren, beveiligen en configureren van Cisco (netwerk) apparatuur. De Cisco trainingen worden aangeboden op diverse niveaus en worden in de ICT-branche erg gewaardeerd door werkgevers.

Voor wie
Een Cisco cursus is bedoeld voor Netwerkbeheerders, Netwerkspecialisten en Serverbeheerders. Ook kunnen de trainingen interessant zijn voor overige IT-professionals, die meer kennis willen opdoen op het gebied van het beveiligen van Cisco netwerken en apparatuur.

Onderwerpen
De certificatierichtingen zijn te behalen op verschillende niveaus, namelijk; Entry, Associate, Professional en Expert. Het is mogelijk om je verder te verdiepen binnen elk onderwerp, wel vereist het ene onderwerp meer voorkennis, werkervaring en eerder behaalde certificaten dan de ander. Onderwerpen die binnen de Cisco training aan bod komen:  

 • Architect
 • Cloud
 • Collaboration
 • Cybersecurity Operations
 • Data Center
 • Design
 • Industrial / LoT
 • Routing & Switching
 • Security
 • Service Provider
 • Wireless
 • Business
 • Operating System Software
 • Internet of Things
 • Network Programmability


Niveaus Cisco trainingen

 1. Entry
  De eerste stap naar het Cisco Certified Network Associate is door het behalen van het Cisco Entry niveau. Dit niveau van de Cisco training behaal je door te slagen voor het CCENT-examen (Cisco Certified Entry Networking Technician). Ben je geslaagd voor het CCENT-examen? Dan bezit je het ICND1 certificaat.

 2. Associate
  Om een Cisco Certified Network Associatie (CNNA) te worden dien je het CNNA-examen succesvol af te sluiten, daarmee behaal je het ICND2-certificaat. Dit examen is kun je pas afleggen wanneer je het CCENT-examen hebt afgerond.

 3. Professional
  Om een Cisco Certified Network Professional (CCNP) te worden moet je in bezit zijn van het ICND1 + ICND2 certificaat. De Professional cursussen van Cisco gaan dieper in op de onderwerpen die behandeld worden tijdens de Associate trainingen.

 4. Expert
  Het Cisco Expert niveau wordt ook wel het Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) genoemd, dit is het hoogste niveau binnen de certificeringen op het Architect niveau na.

Specialist
Naast de eerdergenoemde niveaus van de Cisco trainingen is het ook mogelijk om specialistische certificaten te behalen. Met de specialistische trainingen kun je je verder specialiseren op diverse binnen de IT-branche.

Na de cursus
Na het afronden van een Cisco cursus ben je weer volledig op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van Cisco netwerken en het beheren ervan. Afhankelijk van het niveau van de cursus ben je instaat om basis- of gespecialiseerdere kennis toe te passen in het werkveld. De Cisco certificaten worden zeer gewaardeerd door ICT-bedrijven.

Voorkennis
Voor de meeste Cisco opleidingen is een gedegen basiskennis nodig alvorens je mag deelnemen aan een Cisco cursus. Echter verschilt dit per niveau van de aangeboden Cisco trainingen. 

Examens en -geldigheid
De meeste toetsingen bestaan uit theorie waarbij meerkeuzevragen worden gesteld. Daarnaast bestaat de overige examinering uit het toepassen van theoretische kennis in praktische situaties, hierbij dienen opdrachten uitgevoerd te worden. De examinering kan per Cisco niveau verschillen.

 • Examens CCNA
  Het CCNA-certificaat is behaald indien de cursist een minimale score behaald van 825 van de 1000 punten. Je kunt kiezen voor één examen waarin ICND1 en ICND2 beide behandeld worden maar ook voor twee aparte examens. Het certificaat is drie jaar geldig, indien je het CNNA-certificaat opnieuw wilt behalen kun je dit doen door:

  • ICND1 + ICND2 nog een keer behalen
  • Het ICND2- examen af te leggen
  • Cisco Specialist-examen te behalen
  • CCIE-certificaat te behalen

 • Examens CCNP
  Ook de Professional examens zijn drie jaar geldig. Indien het certificaat verlopen is, zal je opnieuw de Professionalexamens of CCIE-examen af moeten ronden.


Incompany Cisco training volgen?
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Cisco voor beginners wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!