Anderen zoeken vaak naar:
Citrix XenApp / XenDesktop
Citrix Netscaler

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 26)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Citrix

Wat is Citrix?
Citrix levert diverse producten waarmee het mogelijk is om applicaties en big data te beveiligen. Het uitgangspunt van Citrix is dat gebruikers via elke locatie, moment, netwerk en device een veilige en eenvoudige toegang moet krijgen tot apps en data. Citrix vind het belangrijk dat mensen overal kunnen zonder dat systemen van organisaties worden blootgesteld aan kritische factoren. De Citrix cursussen bestaan uit een uiteenlopend aanbod van producten, zo kun je o.a. leren hoe je apps en servers beveiligd tegen aanvallen.

Je kunt verschillende soorten Citrix cursussen volgen:
 • Voor beginners
  • Concepten, componenten en services van Citrix Provisioning Server
  • Basisbegrippen van Citrix NetScaler Gateway
  • Installeren en beheren van NetScaler Licenties
  • Monitoren en troubleshooten

 • Voor gevorderden
  • Beheren van administratieve rechten
  • Master Target Device en vDisk image
  • Server configuratie en beheer
  • Aanmaken en beheren van Policies en end-user profielen
  • Virtual Machines

Voor wie
De Citrix cursussen zijn bedoeld voor netwerk-, systeem- en applicatiebeheerders maar ook geschikt voor IT-professionals die willen leren werken met Citrix.

Leerdoelen
De leerdoelen van de Citrix trainingen verschillen per cursus, daarbij staat het installeren, beveiligen en optimaliseren van Citrix software centraal.

Je kunt op de volgende manieren een Linux cursus volgen.
 • Klassikaal
  De meeste Citrix cursussen worden klassikaal aangeboden, daarbij staat een interactie tussen de cursist en zijn medecursisten centraal. Het voordeel van de klassikale cursussen is dat cursisten onderling ook kennis uit kunnen wisselen en samen casussen op kunnen lossen.

 • E-learning
  Het voordeel van een E-learning cursus Citrix is dat je niet gebonden bent aan een vaste locatie, hierdoor zijn deze cursussen flexibeler te volgen dan klassikale cursussen. Heb je vragen bij welk type cursus bij je past? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Certificaten
Je kunt een erkend Citrix certificaat behalen voor Virtualization, Networking, Mobility en Cloud. Per categorie kun je een certificaat behalen op de niveaus: associate, professional en expert. Het behalen van deze certificaten tonen aan dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden van de Citrix producten en diensten. IT-professionals die beschikken over Citrix certificaten worden enorm gewaardeerd.

Voorkennis
De meeste Citrix cursussen vereisen een ruime kennis en ervaring van Citrix XenApp en/of Citrix XenDesktop. Daarnaast wordt ook aangeraden om bekend te zijn met networking- en security begrippen.

Incompany training Citrix
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Citrix wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!