Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 8)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Computervaardigheden

In bijna iedere baan heb je goede computervaardigheden nodig om te functioneren. Als professional heb je het nodig om te kunnen werken met de gebruikte software op kantoor. Toch gebeurd het vaak dat de professionals niet alle ins-en-outs weten van bepaalde programma’s. Het eigen maken van deze programma’s en software is te bereiken met praktijkgerichte trainingen. Op een eenvoudige manier leer je de basiskennis die je nodig hebt bij het optimaal functioneren in jouw functie.

Wil je ook jouw computerwerkzaamheden ontwikkelen? Begin dan bij de basis! Zonder dat je erbij stil staat gaat er veel tijd verloren aan het inefficiënte gebruik van het toetsenbord. Neem de training typevaardigheid en rsi-preventie, in een korte tijd leer je efficiënt typen. Hiermee bereik je gegarandeerde tijdwinst!

Daarnaast gebruik je de officeprogramma’s dagelijks, maar het kost je soms redelijk veel tijd om jouw werkzaamheden voor elkaar te krijgen doordat een programma niet kan wat jij voor ogen hebt. Veel werkzaamheden en processen kunnen veel slimmer en sneller. Een voorbeeld van zo’n programma is Excel. Met de cursus Excel basis of vervolg word je een expert in alle mogelijkheden van Excel. Voor databases en draaitabellen of functies en formules draai jij je hand, na het volgen van de opleidingen, niet meer om.

Schrijf je snel in voor een van de Office trainingen of de basis computervaardigheden trainingen en profiteer van gemak op je werkplek.
Bron: