Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 2)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Datacenter

Wat is een Datacenter training?
EPI Data Centre Training Framework bestaat uit 3 onderdelen.
 • Design/Build
 • Operations/Governance
 • Standards/Compliance

Design Build
 • CDCP: Certified Data Centre Professional
  Ontworpen om deelnemers de belangrijkste kenmerken van het data centre mee te geven. Dit betreft het opzetten en verbeteren van de stroomvoorziening, koeling, beveiliging, veiliheid, etc. om ervoor te zorgen dat het data centre maximaal beschikbaar is.

 • CDCS: Certified Data Centre Specialist
  Wannneer je je verder wenst te specialiseren. CDCS focust zich op de kennis en criteria die nodig zijn om een verdere verbetering op bestaande data centres door te voeren. Onderwerpen die aan bod komen zijn: battery autonomy time, fire suppression gas, EMF shielding attenuation factors, CFM/CMH. Deze training is het vervolg op hetgeen geleerd in de CDCP training en je dient deze dan ook eerste met goed gevolg te hebben afgerond. 

 • CDCE: Certified Data Centre Expert
  Deze cursus volg je wanneer je daadwerkelijk data centre expert wilt worden. Deze cursus bereidt cursisten voor om projecten te managen m.b.t. scope, plan, ontwerp, implementatie en het verplaatsen van een cruciaal data centre naar het hoogste betrouwbaarheidsniveau. CDCE bouwt verder op de kennis opgedaan in CDCP en CDCS en de cursus kan dan ook alleen gevolgd worden wanneer voorgaande cursussen succesvol zijn afgerond.

Operations/Governance
 • CDFOM: Certified Data Centre Facilities Operations Manager
  De CDFOM cursus is ontwikkeld voor managers van Data Centre faciliteiten. Doel van de cursus is het efficiënter managen van Data Centres. Onderwerpen die aan bod komen zijn: opzetten van een data centre team, het implementeren van de belangrijkste processen zoals het plannen van capaciteit, beveiliging en veiligheid, document management, etc.
 • CDRP: Certified Data Centre Risk Professional
  Bedoelt voor diegenen die zich verder willen verdiepen in risk management. De cursus gaat in op het managen van risico's in de IT en is gebaseerd op de belangrijkste industrie standaarden.
 • CDSM: Certified Data Centre Safety Manager
  Deelnemers willen verder bekend raken met de vereisten op veiligheidsgebied binnen data centres. Dit is gebaseerd op de ISO-IEC 18000 (OHSAS 18000) standaard.
 • CDMS: Certified Data Centre Migration Specialist
  Betreft het terugbrengen van risico's die komen kijken bij het migreren van een data centre. 

Standards/Compliance
 • CTDC: Certified TIA-942 Design Consultant
  Betreft het ontwerpen van een data centre conform ANSI/TIA-942. Het betreft hier alle data centres, zowel enterprise data centres als multi-tenant of externe data centres. 

Exin certificering

Alle EPI cursussen zijn EXIN-gecertificeerd.

Incompany training Data Centre
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de Data Centre cursus wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in-company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!