Anderen zoeken vaak naar:
Java voor testers

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 98)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Java

Wat is Java?
Java is een van de meeste populaire programmeertalen omdat het onafhankelijk is, waardoor het op elk platform toepasbaar is. Java wordt voornamelijk gebruikt voor games, applicaties, hulpprogramma’s en bedrijfstoepassingen. Tegenwoordig zijn vele apps en websites alleen operationeel indien Java is ingeschakeld, als je Java uit laat staan is de kans groot dat websites niet werken.

Er zijn verschillende soorten Java cursussen:
 • Voor beginners
  Een Java cursus voor beginners bestaat o.a. uit de modules:
  • Basis beginselen van Java
  • Wat zijn Java objecten?
  • Variabelen en objecten in Java
  • Arrays, methods en exceptions
  • Leren schrijven van classes en interfaces

 • Voor gevorderden
  In de gevorderde modules worden onderwerpen behandeld als:
  • Application types
  • Java Packages
  • Condition Synchronization
  • SCALA, AKKA
  • Big Data engineering technieken en tools

Voor wie
De Java trainingen zijn bedoeld voor (beginnende) ontwikkelaars zoals Java EE developers, Java Webapplicatie Developers, Big Data Engineers, Software Engineers en voor mensen met een interesse in programmeren en internetapplicaties.

Leerdoelen
De cursist leert tijdens de Java cursussen op welke manieren Java applicaties communiceren via het netwerk. Verder kan de cursist leren om te gaan met de nieuwe IO API, hoe Java Database Connectivity (JDBC) in zijn werking gaat en hoe Java applicaties via Java Native Interface in C en C++ kunnen worden aangeroepen. Daarbij is het behalen van geaccrediteerde Java certificaten mogelijk en wordt een overzicht van verschillende technieken en tools gepresenteerd aan de cursist.

Een Java cursus kun je op de volgende manieren volgen:
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met E-learning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen

Wat is het verschil tussen Java en Javascript?
JavaScript is een gescripte programmeertaal maar behoort niet tot het Java-platform, daarnaast is het met JavaScript niet mogelijk om zelfstandige applicaties te maken. JavaScript wordt vaak gebruikt in HTML-bestanden, Javascript zorgt voor de interactiviteit van een webpagina wat normaliter niet met mogelijk is met HTML. In tegenstelling tot Java is Javascript al standaard inbegrepen in de browsers van tegenwoordig, de belangrijkste verschillen zijn:

 • JavaScript is een scripttaal en Java is een programmeertaal.
 • Javascript kan alleen in een browser worden uitgevoerd, met Java kan je applicaties maken.
 • JavaScript bestaat enkel uit tekst, Java-code moet worden gecompileerd.
 • Zowel JavaScript als Java vereisen andere plugins.

Voorkennis
De meeste Java cursussen vereisen voorkennis en ervaringen van (Java) programmeren, we raden altijd aan om dit te controleren voordat je je aanmeldt voor een Java training.

Incompany training Java
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Java wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!