Anderen zoeken vaak naar:
Access Basis / Beginners
Access Gevorderden / Experts
Access VBA

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 36)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursussen Microsoft Access

Microsoft Access
Met Microsoft Access is het mogelijk om al je gegevens in een database te organiseren. Access is een programma dat zorgt dat je makkelijk en snel een database kan opbouwen, zonder daar al te veel kennis van te hebben. In Access is het ook mogelijk om bijvoorbeeld formulieren, facturen of rapporten te maken. Doordat alles in Microsoft Access centraal is gekoppeld, wordt een enkele wijziging in alle bestanden doorgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn wanneer het adres van een klant of partner veranderd, dan wordt dit in alle documenten gewijzigd. Voor het werken met Microsoft Access is het mogelijk om een cursus Access te volgen. Bij Microsoft-certified opleiders wordt je door een ervaren Microsoft Office Specialist (MOS) begeleidt. We bieden trainingen aan voor Microsoft Office Access 2007, 2010, 2013 en 2016. Daarnaast is het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Er zijn twee typen cursussen voor Microsoft Access:
 1. Access voor beginners
  Wanneer je graag meer wil weten over Microsoft Access is het mogelijk om een cursus Access voor beginners te volgen. Met een training Access basis leer je de basiskennis en vaardigheden voor het werken met Access. Je maakt kennis met de interface van Access en leert wat de mogelijkheden van Microsoft Access zijn. De cursus Access basis is geschikt voor beginners die nog geen of weinig ervaring hebben met het programma Access. Tijdens de cursus leer je hoe je een nieuwe database aanmaakt en deze beheert. Ook leer je werken met bestaande databanken en weet je hoe je formulieren, facturen of rapporten kan ontwerpen. Daarnaast komen tijdens de training Access voor beginners de volgende onderwerpen aan bod:

  - Starten met Microsoft Access
  - Het zoeken en filteren binnen een bestaande database
  - Aanmaken van tabellen
  - Velden en kolommen toevoegen en wijzigen
  - Werken met query

 2. Access voor gevorderden
  Een training Microsoft Access voor gevorderden is er voor iedereen die al enige kennis en vaardigheden heeft met het programma, maar zich graag wil verdiepen in Access. Indien je twijfelt of je voldoende kennis en/of vaardigheden in Access hebt, neem vooral contact met ons op. Tijdens de cursus leer je werken met geavanceerde instellingen en functies van Microsoft Access. Met de cursus ga je huidige vaardigheden, zoals het maken van tabellen, query’s en rapporten, verbeteren door middel van praktijkgerichte oefeningen. Daarnaast leer je werken met geavanceerdere functies en onderwerpen binnen Access. Na een cursus Access voor experts ontvang je een certificaat als bewijs van deelname aan de training. Gedurende de workshop Access vervolg komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  - Geavanceerder formulieren, rapporten en facturen
  - Werken met expressies
  - Het maken, testen en uitvoeren van een macro
  - Toekennen van rechten
  - Beveiliging en wachtwoord

Incompany training Microsoft Access
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Access wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!