Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 253)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Microsoft Excel

Microsoft Excel
Met het spreadsheetprogramma Excel van Microsoft is het mogelijk om cijfers en gegevens te rangschikken in een werkmap. Excel wordt veel gebruikt door professionals voor het maken van financiële berekeningen. Naast de rekenkundige functies van Excel is het ook mogelijk om berekeningen grafisch vorm te geven voor verslagen en presentaties. Met een cursus Excel maak je kennis met het programma van Microsoft Office en leer je wat Excel jou te bieden heeft. Bij Microsoft-certified opleiders Excelt je door een ervaren Microsoft Office Specialist (MOS) begeleidt. We bieden trainingen aan voor Microsoft Excel 2007, 2010, 2013 en 2016. Daarnaast is het mogelijk om op je eigen methode te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.


Er zijn vijf typen cursussen voor Microsoft Excel:

 1. Excel voor beginners
  Voor degene die graag meer willen weten over het werken met Microsoft Excel kunnen hiervoor een cursus volgen. Deze training is er voor iedereen die nagenoeg geen of weinig ervaring heeft met Excel. Tijdens de cursus Excel voor beginners krijg je les in de belangrijkste functies van Microsoft Excel. Je leert hoe het programma werkt en maakt kennis met de interface van Excel. Na het succesvol afronden van de cursus krijgt u een certificaat overhandigd van de opleider. De onderwerpen die tijdens de training Excel basis o.a. voorbijkomen zijn:

  - Een document aanmaken, bewerken en opslaan
  - Een werkblad verplaatsen of kopiëren
  - Invoegen en verwijderen van kolommen, rijen en cellen
  - Grafieken opmaken
  - Excel bladen exporteren of afdrukken

 2. Excel voor gevorderden
  Met een cursus Excel voor gevorderden kunnen experts die al meer kennis en ervaring hebben met Excel. Wanneer je een training Excel voor gevorderden gaat volgen leer je hoe je efficiënter aan de slag kan met Excel. Je gaat dieper in op de stof en leert te werken met geavanceerdere instellingen en functies. Wanneer je twijfelt of je al genoeg ervaring hebt om een cursus Excel voor experts, neem vooral contact met ons op. Na de cursus ontvang je een certificaat, als bewijs van deelname aan de training. Een aantal belangrijke onderwerpen die voorbijkomen in de cursus zijn:

  - Celstijlen maken en aanpassen
  - Lijsten sorteren en filteren
  - Rekenen met geavanceerde functies
  - Werken met draaitabellen en grafieken
  - Invoegen van afbeeldingen, vormen en andere objecten

 3. Excel draaitabellen
  Indien je graag meer wilt weten over het werken met draaitabellen in Microsoft Excel is het mogelijk om een cursus Excel draaitabellen te volgen. Wanneer je een training Excel draaitabellen wilt volgen is het belangrijk dat je de basis van Excel beheerst. Tijdens de cursus leer je hoe je gegevens kunt presenteren in geavanceerde en visueel aantrekkelijke grafieken of tabellen. Na afloop van de training ben je in staat om eenvoudiger en gemakkelijker te werken met Excel door het gebruiken van draaitabellen. Gedurende de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  - Het aanmaken en bewerken van draaitabellen
  - Gegevens in meerdere kolommen sorteren
  - Het werken met assen in Excel
  - Weergave velden aanpassen

 4. Excel VBA
  Excel VBA is een afkorting voor Visual Basic for Applications en maakt het mogelijk om zelf codes te schrijven om eenvoudige handelingen te versnellen. Tijdens een cursus Excel VBA leer je hoe je functies in Excel kunt uitbreiden en automatiseren. Voor het volgen van een training Excel VBA is het belangrijk dat je beschikt over een goede basiskennis van Excel. Wanneer je twijfelt of je al genoeg ervaring hebt om een cursus Excel voor experts, neem vooral contact met ons op. Na afloop van de cursus weet je hoe je vele malen efficiënter aan de slag kan met Microsoft Excel. Tijdens de training worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  - Zelfstandig schrijven van macro’s
  - Werken met de VBA-editor
  - Kennismaking met verschillende programmeertechnieken
  - Het schrijven van procedures in Excel
  - Omgaan met foutmeldingen

 5. Excel voor financials
  Voor professionals die in hun zakelijke carrière veel met Excel te maken hebben is het mogelijk om een cursus Excel voor financials te volgen. Deze cursus is gericht op bedrijfskundigen die vaak werken met data. Tijdens de cursus wordt er specifiek ingegaan op zaken die van belang zijn voor financials. Een training Excel voor financials leert hoe je als professionals eenvoudig gegevens verwerkt en deze opmaakt voor een presentatie of rapport. Met een cursus Excel voor financials komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  - Externe gegevens importeren in Excel
  - Werken met berekeningen als SOM, GEMIDDELDE, MAX en MIN
  - Financiële opties en functies in Excel
  - Excel exporteren voor in een rapport of presentatie
  - Gegevens sorteren en filteren


Incompany training Microsoft Excel
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Excel wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!