Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 29)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Microsoft Office

Microsoft Office
Het softwarepakket van Microsoft Office is een van de belangrijkste en meest gebruikte softwarepakket voor het bedrijfsleven. Met de cursus Microsoft Office krijg je training in Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Bij Microsoft-certified opleiders wordt je door een ervaren Microsoft Office Specialist (MOS) begeleidt. We bieden trainingen aan voor Microsoft Office 2007, 2010, 2013 en 2016. Daarnaast is het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of een combinatie van beide.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Er zijn twee typen cursussen voor Microsoft office:
 1. Introductiecursus Office
  Met een introductietraining in Microsoft Office leer je de basisvaardigheden voor het gebruiken van het softwarepakket van Microsoft. De cursus is voor beginners die nog maar weinig ervaring hebben met de programma’s Word, Excel, PowerPoint en/of Outlook. Aan het eind van de cursus ken je de basisfuncties van deze programma’s. Na het succesvol afronden van de cursus krijgt u een certificaat overhandigd van de opleider.

 2. Overstappen naar nieuwere versie Office
  Microsoft vernieuwd regelmatig haar softwarepakket en daardoor kunnen een aantal veranderingen lastig zijn. Met een cursus migratie naar een nieuwere versie van Office leer je werken met de nieuwe interface van Office. Zo weet je wat er allemaal nieuw is in Office, welke functies er nieuw zijn en waar je deze kan vinden. Na de cursus ontvang je een certificaat, als bewijs van deelname aan de training.

Incompany training Microsoft Office
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Microsoft Office wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!