Anderen zoeken vaak naar:
Office 365 voor gebruikers
Office 365 voor beheerders

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 42)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Microsoft Office 365

Office 365
Microsoft Office 365 is een online dienst die Microsoft aanbiedt waaronder alle producten vallen. Hiermee worden programma’s aangeboden zoals Word, Excel, Outlook en Lync Online. Met deze dienst maakt Microsoft het mogelijk om in de ‘Cloud’ te werken, maar ook om Office 365 op je smartphone of tablet te gebruiken. Met de cursus Office 365 krijg je training in het werken met Office 365 en leer de mogelijkheden die Office 365 biedt. Bij Microsoft-certified opleiders wordt je door een ervaren Microsoft Office Specialist (MOS) begeleidt. Na het succesvol afronden van de cursus krijgt u een certificaat overhandigd van de opleider.

Daarnaast is het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of een combinatie van beide.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

De cursus Office 365 bestaat onder andere uit de volgende onderwerpen:
 • Wat is de ‘Cloud’
 • Applicaties binnen Office 365
 • Beginnen met Office Online
 • Werken met Outlook Web App
 • Werken met je agenda
 • Werken met taken
 • Skype Business voor bedrijven
 • Nieuwsfeeds gebruiken
 • OneDrive gebruiken voor bedrijven

Incompany training Microsoft Office 365
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Office 365 wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!