Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 3)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Microsoft OneNote

Wat is MS OneNote?
Stapelt het papier zich snel op? Weet je niet meer waar je belangrijke notities hebt bewaard? Naast het gebruik van Word, Excel en Outlook is OneNote een handig Microsoft Office programma dat je op een eenvoudige manier helpt om papierloos te werken. Als modern communicatiemiddel en ICT toepassing is OneNote op elke locatie te gebruiken. Daardoor deel je waar en wanneer je wilt al je notities met je collega’s, klasgenoten of familie.

Na de training leg je gemakkelijk notities, notulen en ideeën vast, vind je deze bestanden snel terug en deel je dit gemakkelijk met je collega’s. Je vervangt op een laagdrempelige manier je papieren notitieblok voor het programma OneNote. OneNote heeft nog veel meer prettige functies; naast notities kun je ook afbeeldingen opslaan en koppelingen of geluidsopnamen toevoegen. Al deze toepassingen kun je ook weer koppelen aan bestaande documenten en Outlook afspraken.

OneNote is het ideale middel tijdens vergaderingen en projecten!

Incompany training Microsoft OneNote
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Microsoft OneNote wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!