Anderen zoeken vaak naar:
Outlook Gevorderden / Experts
Outlook Basis / Beginners

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 54)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Microsoft Outlook

Microsoft Outlook
Microsoft Office Outlook is een veelzijdig programma van Microsoft waarmee je jouw e-mail, agenda en contacten makkelijk kan beheren. Met een cursus Microsoft Outlook leer je wat de mogelijkheden van Outlook zijn en hoe je overzichtelijk met dit programma kan werken. Tijdens de cursus wordt je door een ervaren Microsoft Office Specialist (MOS) begeleidt. We bieden trainingen aan voor Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013 en 2016. Daarnaast is het mogelijk om op je eigen methode te leren: klassikaal, e-learning of een combinatie van beide.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden met je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop en de docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om online een cursus te volgen. Zo kan je jouw eigen tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de cursus volgen met begeleiding op afstand. In veel gevallen is dit ook een goedkoper alternatief.


Er zijn twee typen cursussen voor Microsoft Outlook:

 1. Outlook voor beginners
  Tijdens deze cursus leer je de basiskennis die je nodig hebt om met Microsoft Outlook overweg te kunnen. Je leert wat er mogelijk is met Outlook en welke functies er zijn. De cursus Outlook Basis/Beginners is een goede training als je geen of nog weinig ervaring hebt met het programma Outlook. Na deze cursus weet je niet alleen hoe je jouw e-mail kan beheren, maar ook hoe je jouw agenda, contacten en notities kan beheren. Belangrijke onderwerpen die o.a. voorbijkomen in de cursus zijn:

  - E-mail beheren
  - Agenda beheren- Afspraken plannen
  - Taken creëren en bijhouden
  - Notities maken

 2. Outlook voor gevorderden
  Met de cursus Outlook Gevorderden/Experts leer je hoe je effectief jouw e-mail, agenda, projecten en taken kan organiseren in Microsoft Outlook. Deze cursus is voor de mensen die al kennis en ervaring hebben met Outlook, maar graag meer verdieping willen om nog productiever en efficiënter met het programma overweg te kunnen. Wanneer je twijfelt of je al genoeg ervaring hebt om een cursus Outlook Gevorderden/Experts, neem vooral contact met ons op. Een aantal belangrijke onderwerpen die voorbijkomen in de cursus zijn:

  - Standaardsjablonen voor e-mailberichten
  - Postvakgrootte optimaliseren
  - Groepsagenda en gedeelde planningen
  - Elektronisch visitekaartje
  - Geavanceerde Outlook-instellingen


Incompany training Microsoft Outlook
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Microsoft Outlook wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in-company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!