Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 60)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint
Met de cursus Microsoft PowerPoint leer je te werken met het meest gebruikte programma voor het maken van presentaties of slideshows. Je maakt kennis met de mogelijkheden die PowerPoint biedt om een presentatie te ontwerpen. Bij Microsoft-certified opleiders wordt je door een ervaren Microsoft Office Specialist (MOS) begeleidt. We bieden trainingen aan voor Microsoft Office PowerPoint 2007, 2010, 2013 en 2016. Daarnaast is het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of een combinatie van beide.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Er zijn twee typen cursussen voor Microsoft PowerPoint:
 1. PowerPoint voor beginners
  Als je de cursus PowerPoint Basis wilt volgen leer je de basiskennis die je nodig hebt om met Microsoft PowerPoint overweg te kunnen. Je leert wat er mogelijk is met PowerPoint en welke functies er zijn. De cursus PowerPoint voor beginners is een goede training als je geen of nog weinig ervaring hebt met het programma PowerPoint. Na deze cursus weet je niet alleen hoe je een presentatie kan opmaken met afbeeldingen en grafieken, maar je hebt ook de kennis hoe je effectief kan werken met modellen en thema’s. Na het succesvol afronden van de cursus krijgt u een certificaat overhandigd van de opleider. Belangrijke onderwerpen die o.a. voorbijkomen in de cursus zijn:

  – Kennismaking met Microsoft PowerPoint
  – Het maken en bewerken van een presentatie
  – Objecten plaatsen in PowerPoint
  – Diaovergangen instellen
  – Groepen aanmaken
  – Modellen en thema’s
  – Organigrammen toevoegen

 2. PowerPoint voor gevorderden
  Met de cursus PowerPoint voor gevorderden krijg je training in de geavanceerde instellingen en functies van Microsoft PowerPoint. Tijdens de cursus leer je te werken met beeld en geluid, animaties en effectieve presentatietechnieken om je presentatie te delen c.q. te exporteren. Deze cursus is voor de mensen die al kennis en ervaring hebben met PowerPoint, maar graag meer verdieping willen om nog beter met het programma overweg te kunnen. Wanneer je twijfelt of je al genoeg ervaring hebt om een cursus PowerPoint voor Experts, neem vooral contact met ons op. Na de cursus ontvang je een certificaat, als bewijs van deelname aan de training. Een aantal belangrijke onderwerpen die voorbijkomen in de cursus zijn:

  – Werken met Office-sjablonen
  – Invoegen van elementen en stramienen
  – Afbeeldingen bewerken in PowerPoint
  – Video en audio invoegen
  – Automatisch antwoord
  – Dynamische diaovergangen
  – Live presentaties delen
   
Incompany training Microsoft PowerPoint
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus PowerPoint wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!