Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 21)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Microsoft Project

Microsoft Project
Met behulp van Microsoft Project is het voor projectmanagers eenvoudig om hun planningen, taken en budgetten van een project te beheren. Zo kunnen projecten overzichtelijk worden georganiseerd en gecommuniceerd. Met de software kan je ook rapporten, grafieken en diagrammen uitwerken. Voor het werken met Microsoft Project is het mogelijk om een cursus MS Project te volgen. Bij Microsoft-certified opleiders wordt je door een ervaren Microsoft Office Specialist (MOS) begeleidt. We bieden trainingen aan voor Microsoft Project 2007, 2010, 2013 en 2016. Daarnaast is het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.


Er zijn twee typen cursussen voor Microsoft Project:

 1. MS Project voor beginners
  Indien je geïnteresseerd bent in het werken met Microsoft Project is het mogelijk een training MS Project basis te volgen. Dit is een cursus voor beginners die nog geen of weinig kennis hebben van Microsoft Project. Met een training MS Project voor beginners leer je de basisvaardigheden voor het werken met MS Project. Je maakt kennis met de interface van MS Project en leert wat de mogelijkheden zijn. Tijdens de workshop leer je hoe je effectief projecten kan plannen, beheren en rapporteren. Je krijgt scholing in het invoeren van taken en het analyseren van de voortgang. Daarnaast komen tijdens de training MS Project voor beginners aan bod:

  - Introductie in de interface van MS Project
  - Planning aanmaken en taken toevoegen
  - Budgetten bewaken
  - Werken met filters
  - Beheren van meerdere projecten

 2. MS Project voor gevorderden
  Met een training Microsoft Project ga je dieper in op de functies en mogelijkheden van MS Project. De cursus MS Project vervolg is er voor professionals die gevorderd zijn in het werken met MS Project. Indien je twijfelt of je voldoende kennis en/of vaardigheden hebt in MS Project, neem vooral contact met ons op. Gedurende de training maak je kennis met de geavanceerdere functies en instellingen van MS Project. Tijdens deze cursus leer je hoe je specifieker en efficiënter kan werken met het softwareprogramma. Je leert hoe je kan werken met sjablonen en weet hoe je gegevens kan exporteren naar andere Office-programma’s. Na een cursus MS Project voor experts ontvang je een certificaat als bewijs van deelname aan de training. Gedurende de workshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  - Filteren, groeperen en sorteren binnen een project
  - Optimaliseren van een planning
  - Werken met macro’s
  - Resources in meerdere projecten
  - Planningen en budgetten gedetailleerd analyseren

Incompany training Microsoft Project
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Microsoft Project wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!