Anderen zoeken vaak naar:
Sharepoint voor gebruikers
Sharepoint voor beheerders

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 111)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Microsoft Sharepoint

Microsoft SharePoint
Microsoft SharePoint wordt gebruikt door organisaties voor het bouwen van online platforms met als doel het uitwisselen van informatie. Door een cursus SharePoint te volgen krijg je training in het functioneel beheren van je online platform. SharePoint is een uitstekende tool om je intranet of extranet te bouwen en beheren. Bij Microsoft-certified opleiders wordt je door een ervaren Microsoft Office Specialist (MOS) begeleidt. We bieden trainingen aan voor Microsoft Office SharePoint 2007, 2010, 2013 en 2016. Daarnaast is het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of een combinatie van beide.

 1. Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 2. E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Er zijn twee typen cursussen voor Microsoft SharePoint:

 1. Microsoft SharePoint eindgebruikers
  Deze cursus is geschikt als je meer uitleg wil over het werken met SharePoint. Met de cursus SharePoint voor eindgebruiker leer je sites, lijsten en bibliotheken functioneel en organisatorisch te gebruiken op SharePoint. Als end user, key user of power user krijg je training in het bouwen, samenwerken, delen van informatie en optimaliseren van processen op SharePoint. Met het managementprogramma van Microsoft is het erg eenvoudig om je online platform te beheren. Na het succesvol afronden van de cursus krijgt u een certificaat overhandigd van de opleider.

 2. Microsoft SharePoint beheerders
  Voor administrators, consultants, designers en developers is er een cursus SharePoint voor beheerders die training willen voor het programma Microsoft SharePoint. Tijdens de cursus leer je werken met portals, metadata, web parts, webapplicaties en de architectuur van SharePoint. Als systeembeheerder of helpdesk medewerker kan je na de cursus SharePoint voor Beheerders aan de slag met SharePoint en snap je de complexe omgevingen. Na de cursus ontvang je een certificaat, als bewijs van deelname aan de training.

Incompany training Microsoft SharePoint
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus SharePoint wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!