Anderen zoeken vaak naar:
Windows 8 voor gebruikers
Windows 8 voor beheerders

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 33)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Microsoft Windows 8

Wat is Microsoft Windows 8? 
Er zijn Windows 8 cursussen voor zowel ervaren- als onervaren IT-professionals. De cursussen bestaan uiteenlopende onderwerpen variërend van basiskennis t/m complexe mogelijkheden. Wil je leren hoe je Windows 8 kunt installeren, configureren en beheren op Windows Servers? Volg dan een van de gevorderde Windows 8 trainingen.

Je kunt verschillende typen Microsoft Windows 8 cursussen volgen:
 • Basis
  Na het volgen van een Windows 8 basiscursus, ben je instaat om te werken met de basisfunctionaliteiten van het besturingssysteem. Een Windows 8 basistraining bestaat uit:
  • Nieuwe functies en veel voorkomende taken
  • Personaliseren van Windows 8
  • Beveiligingsmogelijkheden
  • Delen en herstellen van documenten
  • Systeeminstellingen en voorkeuren
  • Het configuratiescherm en instellingen

 • Gevorderd
  De gevorderde Windows 8 cursussen zijn bedoeld voor systeembeheerders en overige IT-professionals met een gedegen (basis)kennis van Windows 8. Het cursusaanbod bestaat uit diverse onderwerpen variërend van het installeren van Windows 8 t/m het bouwen van applicaties met JavaScript en HTML5. Onderwerpen die aan bod komen tijdens de trainingen zijn:

  • Adressing en routering
  • Grouping data in listview
  • Windows Runtime Methods
  • Network Operating System Directory
  • Users, Groupen en Permissie’s
  • Performance Monitoring en Counters

Microsoft certificerings-examens
Binnen Windows 8 komen de volgende microsoft certificeringen voor.
 • 20-687 Configuring Windows 8.1 (70-687)
 • 20-688 Supporting Windows 8.1 (70-688)
 • 20-689 Upgrading your skills to MCSA Windows 8 (70-689)
 • 70-692 Upgrading your Windows XP Skills to MCSA Windows 8 (70-692)

Voor wie
De Windows 8 cursussen zijn bedoeld voor ervaren en onervaren IT-professionals zoals softwareontwikkelaars en -programmeurs. Daarnaast bieden de Windows 8 basiscursussen kennis en inzicht van het besturingssysteem voor mensen die meer willen weten over Windows 8 maar amper tot geen (computer) ervaring hebben.

Je kunt op de volgende manieren een Windows 8 cursus volgen.
 • Klassikaal
  De meeste Microsoft Windows 8 cursussen worden klassikaal aangeboden, daarbij staat een interactie tussen de cursist en zijn medecursisten centraal. Het voordeel van de klassikale cursussen is dat cursisten onderling ook kennis uit kunnen wisselen en samen casussen op kunnen lossen.

 • E-learning
  Het voordeel van een E-learning cursus Microsoft Windows 8 is dat je niet gebonden bent aan een vaste locatie, hierdoor zijn deze cursussen flexibeler te volgen dan klassikale cursussen. Heb je vragen bij welk type cursus bij je past? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Leerdoelen
Het doel van zowel de basis- als de gevorderde cursus is om cursisten op een efficiënte en praktische wijze kennis te laten maken met de mogelijkheden van Windows 8. Daarbij worden onderwerpen onderverdeeld in diverse hoofdstukken zoals het beheren, configureren en installeren van het Windows 8 besturingssysteem. De basiscursussen maken de cursist wegwijs in het Windows 8 systeem, de gevorderde cursussen gaan dieper in op de geavanceerde mogelijkheden van het besturingssysteem.

Certificaten
Of je een certificering ontvangt na het afronden van een Windows 8 training is afhankelijk van de opleider en het niveau van de gevolgde training. Geaccrediteerde Windows opleidingen bieden je de mogelijkheid om een certificaat te ontvangen op beginners-, associate- of expertniveau.

Voorkennis
Het verschilt per Windows 8 cursus of je voorkennis nodig hebt of niet. Over het algemeen vereisen de gevorderde cursussen wel een specifieke voorkennis, bij de basiscursussen is dit veelal niet van toepassing.

Incompany training Microsoft Windows 8
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Microsoft Windows 8 wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!