Anderen zoeken vaak naar:
Word Basis / Beginners
Word Gevorderden / Experts
Word VBA

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 142)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Microsoft Word

Microsoft Word
Het meest gebruikte programma voor het schrijven van teksten en het opmaken van documenten. Vandaag de dag is het tekstverwerkingsprogramma Word niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Met een cursus Word maak je kennis met het programma van Microsoft Office en leer je wat Word jou te bieden heeft. Bij Microsoft-certified opleiders wordt je door een ervaren Microsoft Office Specialist (MOS) begeleidt. We bieden trainingen aan voor Microsoft Word 2007, 2010, 2013 en 2016.

Daarnaast is het mogelijk om op je eigen methode te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Er zijn twee typen cursussen voor Microsoft Word:

 1. Word voor beginners
  Wie graag wil starten met het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word, maar hier nog geen of bijna geen ervaring mee heeft kan een cursus Word Basis volgen. Tijdens deze cursus maak je kennis met de belangrijkste functies van Word. Je leert hoe je een document in Word kan maken, aanpassen en opmaken. Na het succesvol afronden van de cursus krijgt u een certificaat overhandigd van de opleider. De onderwerpen die o.a. voorbijkomen tijdens de training zijn:

  – Interface (waar zit wat?)
  – Een document aanmaken
  – Wijzigingen aanbrengen in een document
  – Het opmaken van een document
  – Een pagina afdrukken
  – Spellings- en grammaticacontrole
  – Pagina liggend maken
  – Werken met tabellen
  – Een afbeelding, tekst of tabel uit een ander Office-programma toevoegen

 2. Word voor gevorderden
  De cursus Word voor gevorderden is er voor mensen die al meer kennis en ervaring hebben in het werken met Microsoft Word. Tijdens de cursus wordt er dieper ingegaan op de stof en leer je hoe je nog efficiënter om kan gaan met Word. Wanneer je twijfelt of je al genoeg ervaring hebt om een cursus Word voor experts, neem vooral contact met ons op. Na de cursus ontvang je een certificaat, als bewijs van deelname aan de training. Een aantal belangrijke onderwerpen die voorbijkomen in de cursus zijn:

  – Samenvoegen vanuit een ander Office-programma
  – Het werken met formulieren
  – Grafieken en tabellen
  – Werken met Word-sjablonen
  – Diagrammen en organigrammen
  – Kop- en voetteksten en paginanummering
  – Etiketten maken
  – Automatische inhoudsopgave

Incompany training Microsoft Word
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Word wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!