Anderen zoeken vaak naar:
Microsoft Visual C#.NET
Microsoft Visual Basic 6/.NET
ASP.NET

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 7)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus .NET

Wat is .NET?
Het applicatieframework .NET van Microsoft zorgt ervoor dat applicaties goed met elkaar kunnen communiceren, desondanks dat ze zijn opgebouwd uit verschillende programmeertalen. In principe dient het applicatieframework .NET als een overkoepelend geheel waardoor applicaties als Windows Forms, Web Forms en Web Services met elkaar kunnen werken. Tijdens de diverse .NET trainingen worden ook verschillende programmeertalen en API’s behandeld zoals; C#, VB.NET en ASP.NET.

Er zijn verschillende type .NET cursussen
 1. .NET voor beginners
  In de .NET cursussen voor beginners wordt besproken wat er allemaal mogelijk is met het .NET Framework van Microsoft. Om deze cursus goed te kunnen volgen is het noodzakelijk om enige kennis te hebben van programmeren. De focus zal voornamelijk worden gelegd op het toelichten van diverse basis onderwerpen zoals:

  - Wat is het .NET Framework?
  - XML Web Services
  - Wat is Managed Code?
  - ASP.NET en Web Forms
  - Code Behind Pages

 2. .NET voor gevorderden
  De .NET trainingen voor gevorderden gaan dieper in op de .NET materie. Deze cursussen gaan o.a. verder in op de mogelijkheden die programmeertaal C# biedt. Deze modules bestaan o.a. uit:

  - Microsoft Visual Basic 6/.NET
  - Loop constructions
  - Error handlings
  - C# en C#++
  - Java
  - Endeavour
  - Microsoft Lync Server

Voor wie
De trainingen en cursussen .NET zijn bedoeld voor professionals op het gebied van Automatisering en ICT zoals softwareontwikkelaars. Ook starters kunnen aan de slag gaan met een .NET cursus, waarin je o.a. leert met Visual Basic te werken en erachter komt hoe de programmeertaal C# werkt.  

Voorkennis
Niet iedere .NET cursus vereist een gedegen basiskennis, wel raden we aan om voor aanvang van de cursus te kijken naar eventuele vereisten voorkennis. Het wordt wel aanbevolen dat je goed bent in het lezen van (complexe) Engelse teksten.
 
Leervormen
.NET cursussen worden door Edubookers zowel klassikaal als in E-learning aangeboden.
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met E-learning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Certificaat cursus
Na het succesvol afronden van een .NET opleiding ontvang je van de meeste opleiders een certificaat waarmee je aantoont dat je beschikt over de opgedane kennis.  

Incompany training .NET
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus .NET wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!