Anderen zoeken vaak naar:
SAP

Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Trainingen SAP Crystal Reports

Wat is SAP Crystal Reports?
Wereldwijd wordt SAP Crystal® Reports® als de norm gezien. Het is dan ook een toonaangevend rapportagetool. De krachtige, dynamische en interactieve software maakt het mogelijk om via het web of bedrijfsapplicaties rapporten te ontwerpen, verkennen, visualiseren en distribueren. Door de gebruiksvriendelijke interface kunnen rapportbouwers gepersonaliseerde en pixelperfect rapporten maken die gebaseerd is op elk denkbare databron.

De rapportagetool, SAP Crystal Reports, maakt het mogelijk om binnen een handomdraai elegante rapporten te maken. We hebben het hier over enkele minuten! Dit komt door de intuïtieve ontwerpinterface en efficiënte workflows en templates. Je kunt je rapporten nog levender maken door de uitgebreide diagram- en visualitieopties te gebruiken. Met voorwaardelijke opmaak, is het mogelijk om rapportweergave met formules, waarmee je bedrijfslogica in rapporten kunt implementeren, aan te passen.

Door middel van onder andere ODBC-, OLE DB- en JDBC- verbindingen koppel je, je relationele databases aan je rapporten. In totaal worden drivers meegeleverd voor ongeveer 20 verschillende databases.

SAP Crystal Reports ondersteunt de volgende exportformaten:

  • PDF
  • CSV
  • HTML
  • XLS(X)
  • RTF (MS Word)
  • TXT
  • XML


Wanneer je graag gebruik maakt van een volwaardige programmeertaal is dat mogelijk. De programmeertaal heeft veel weg van Visual Basis®. Door de ruime mogelijkheden kun je hartenlust gegevens berekenen, filteren, aanpassen, opschonen, combineren et cetera.

Je kunt ook door middel van deze rapportagetool je rapporten webbased exporteren, verspreiden en plannen.

Ondanks de oneindige mogelijkheden die SAP Crystal biedt, is de leercurve voor de software niet stijl. Na een paar dagen training (Rapport Ontwerp 1 & Raport Ontwerp 2) heb je de belangrijkste functies onder de knie en kun je starten met de rapportbouw.

Incompany training SAP Crystal Reports
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus SAP Crystal Reports wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!