Anderen zoeken vaak naar:
ISTQB
Selenium
TMap

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 65)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Software testing

Wat is Software-testing?
Een cursus software testen volgen? In de cursussen Software-testing leer je op een efficiënte wijze hoe het Software-testing proces in zijn werking gaat. Het ontwikkelingsproces van software kan enorm complex zijn, het is vrijwel niet mogelijk om software in één keer foutloos te ontwikkelen.

Tijdens de opleiding tot software tester leer je waarom het testen van software voor de live gang ontzettend belangrijk is. In de cursussen leer je hoe je de kwaliteit van software kunt garanderen en hoe je dit vooraf kunt meten i.p.v. na het opleveren van de software. De Software-testing cursussen bestaan o.a. uit:

 • Business driven test management
 • Testactiviteiten, producten en verantwoordelijkheden
 • Adaptieve methoden
 • Testtechnieken en beslissingsanalyses
 • Systeemontwikkeling en testbewustzijn
 • Agile benaderingen van softwareontwikkeling

Je kunt een Software-testing trainingen volgen op verschillende niveaus:
 • Beginners
  In de beginnerscursus Software-testing wordt aandacht besteed aan de basisfacetten van software testing. De cursist leert hoe je software-testing op een efficiënte, gestructureerde wijze in kunt zetten. Tijdens de basiscursussen software-testing komen onderwerpen aan bod als:
  • Een volledige beschrijving van het testproces
  • Testfasen, -activiteiten, -producten, en -verantwoordelijkheden
  • Wat en waarom testen van software
  • Testmethode ISQTB en TMAP NEXT

 • Gevorderd
  Bezit je al de basiskennis van het testen van software en weet je al het een en ander van Agile testing? De gevorderde software-testing cursussen gaan dieper in op de verschillende manieren van software testing. In de gevorderde software-testing trainingen worden onderwerpen behandeld als:
  • Internationale begrippenkader en randvoorwaarde
  • Methoden van agile testing
  • Certified Agile Testing (CAT)
  • Strategisch en dynamisch testen

Voor wie
De cursussen zijn bedoeld voor ontwikkelaars, projectmanagers, Software testers en -developers en overige IT-professionals die zich bezighouden met het ontwikkelen en testen van software. Daarnaast kan een cursus Software-testing ook relevant zijn voor growth hackers, business developers, marketeers en overige management professionals.

Leerdoelen
De cursist leert in de cursus software-testing om op een gestructureerde wijze software te toetsen. Daarbij is het belangrijk om op een professionele gestructureerde wij te werk te gaan, vaak wordt er gebruik gemaakt van Visual Studio.

Je kunt een cursus software-testing volgen op de volgende manieren:
 • Klassikaal
  De meeste Software-testing cursussen worden klassikaal aangeboden, daarbij staat een interactie tussen de cursist en zijn medecursisten centraal. Het voordeel van de klassikale cursussen is dat cursisten onderling ook kennis uit kunnen wisselen en samen casussen op kunnen lossen.

 • E-learning
  Het voordeel van een E-learning cursus Software-testing is dat je niet gebonden bent aan een vaste locatie, hierdoor zijn deze cursussen flexibeler te volgen dan klassikale cursussen. Heb je vragen bij welk type cursus bij je past? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Certificaten
Over het algemeen ontvang je per gevolgde opleiding een certificaat ter bewijs van deelnamen. Hiermee kun je aantonen dat je op de hoogte bent van de meest actuele kennis op het gebied van software testing.

Incompany training Software-testing
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Software testing wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!