Anderen zoeken vaak naar:
Software testing
ISTQB
Selenium

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 15)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus TMap

Wat is TMap?
Er is een nieuwe update van je software op je telefoon. Je neemt toch maar de tijd om deze te downloaden. Eenmaal gedownload merk je dat er nog veel ‘bugs’ in deze update zitten. Een situatie die iedereen zich wel kan voorstellen. 

Nu ben jij verantwoordelijk voor zo´n dergelijke situatie. Hoe krijg je eigenlijk een product dat kwalitatief goed is en waar de klant wél vertrouwen in heeft? Met logisch denken en kennis van de business en de systemen die gebruikt worden, kom je al een heel eind. Testgevallen verzinnen, situaties uitproberen op de systemen, belanghebbenden vertellen wat je oordeel is: dat gaat nog best redelijk. Maar hoe toon je aan dat echt de belangrijkste aspecten van het systeem getest zijn? Kan de projectleider wat met jouw oordeel, of moet diegene afgaan op (alleen) je ervaring en intuïtie? Hoe zorg je voor vertrouwen bij de klant? Allemaal vragen waar je in de praktijk tegen aan kunt lopen. Herkenbaar? 

De methode TMap® is precies op deze manier in de praktijk ontstaan: bij het testen betrokken functies, zoals projectleiders en testers, bleek er behoefte te zijn aan houvast, een gemeenschappelijk kader, aan richtlijnen die je in verschillende situaties zou kunnen toepassen. Met andere woorden: houvast aan dat brede vak van testen en kwaliteit. TMap®, wat staat voor Test Management Approach, bracht deze houvast.

Al sinds 1995 is TMap® een vooraanstaande standaard bij honderden organisaties in binnen- en buitenland. Door continue verbetering is TMap® via TMap NEXT® en TMap® HD geschikt voor de traditionele testwereld en voor de nieuwe Agile en Human Driven wereld. Samen met handzame on-line ‘building blocks’ vormen TMap NEXT® en TMap® HD de TMap® Suite. Deze Suite geeft iedereen in de dagelijkse praktijk van informatiseringsprojecten handvatten om te zorgen voor kwaliteit en vertrouwen bij de klant.

Incompany training TMap
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus TMap wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in-company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!