Anderen zoeken vaak naar:
TOGAF Practitioner
TOGAF Foundation

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 18)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

TOGAF training

TOGAF®, The Open Group Architecture Framework, is een bewezen, uitgebreide en generieke methodologie en raamwerk. Het wordt wereldwijd toegepast door vooraanstaande organisaties voor een optimaal resultaat met Enterprise Architectuur. Wilt u weten waarom een TOGAF certificering onmisbaar is voor iedere Enterprise Architect? Lees dan hieronder 4 redenen waarom u zich vandaag nog moet inschrijven voor een TOGAF training.

Een leverancier-, tool- en technologie-onafhankelijk open standaard framework
TOGAF is van oorsprong een klantinitiatief, dat is geworteld in best practices voor architectuurontwikkeling. TOGAF is sindsdien voortdurend verder ontwikkeld en verbeterd door leden van The Open Group. Wereldwijd telt de TOGAF community inmiddels 50.000 gecertificeerde Enterprise Architecten. TOGAF is een leverancier-, tool- en technologie onafhankelijk open standaard framework.

Een prominente en betrouwbare standaard voor Enterprise Architectuur
TOGAF vergroot de transparantie van het Enterprise Architectuur ontwikkelings- en managementproces. De resulterende architecturen geven de best practices weer en zijn onderling consistent en coherent. Het helpt EA-professionals om geloofwaardiger en effectiever te zijn. TOGAF helpt gebruikers om los te komen van hun eigen verstokte methoden. Zij gebruiken hun middelen efficiënter en effectiever en bereiken een grotere return on investment.

Gedetailleerde methoden voor de ontwikkeling van Enterprise Architectuur
TOGAF biedt gedetailleerde methoden voor de ontwikkeling van Enterprise Architectuur. Inclusief een proces voor acceptatie, productie, gebruik, onderhoud, beheer en een set ondersteunende tools. Na een 2daagse training kent u alle basisbegrippen en concepten van TOGAF. Na 5 dagen bent u in staat om TOGAF efficiënt toe te passen in uw eigen organisatie.

Integratie met ArchiMate
De TOGAF-aanpak en de EA-modelleertaal ArchiMate sluiten naadloos op elkaar aan. Samen vormen zij een krachtige combinatie voor Enterprise Architectuur. TOGAF zorgt ervoor dat de processen en procesbeheer een plek krijgen. ArchiMate biedt concrete en praktische modelleer- en analysemogelijkheden. Dit, gecombineerd met TOGAF en ArchiMate gecertificeerde software, is de ultieme oplossing voor een succesvolle implementatie van Enterprise Architectuur.

Incompany training TOGAF
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus TOGAF wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!