Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Evaluaties voor 'Leary Academy'

8.9
13 evaluaties
100% beveelt aan

8,5
Deze training is inhoudelijk een stuk diepgaander dan de basistraining. Met name de combinatie met het examen voor het behalen van de ICL-R (Interpersonal Checklist) vond ik waardevol.
8,5
Hele goede basistraining, waarbij je veel oefent met de Roos van Leary. Het rollenspel op de mat en met de vloerdelen vond ik het meest leerzaam. Ook vind ik het altijd erg prettig dat Bert van Dijk ook eigen voorbeelden geeft en dat hij bekend is met submissief gedrag.
9
Als je hoort over de Roos van Leary, denk je dat je hem wel kent, snapt en kunt toepassen. Denk je. En misschien is dat ook zo. Maar ik weet zeker dat de master Roos van Leary, de driedaagse cursus, je nog zoveel te bieden heeft. Je kennis en inzicht wordt scherper, accurater, meer divers. Je leert de Roos echt te doorgronden tot in de puntjes; de materialen die je kunt gebruiken spreken tot de verbeelding en zijn prachtig uitgevoerd. En natuurlijk helpt de fijne locatie mee. De bezielende leiding van Bert van Dijk maakt het geheel tot een feestje. Deze master wil ik van harte aanbevelen. Hanneke Laarakker, Laarakker advies | training.
8
Ik vond de training veel diepgang hebben. De combinatie van Bert en Annelies werkte goed in de training, juist ook omdat jullie verschillend zijn in de begeleiding en samen goed situaties/rollenspel konden neerzetten. Afwisseling van werkvormen prettig. Bij de rollenspelen in subgroepen had ik meer begeleiding/structuur gewild, voelde me niet altijd tot mijn recht komen. Vraag me af of de training ook in twee dagen gegeven kan worden, maar het is alweer wat jaren geleden dat ik de training heb gevolgd dus ik kan het niet goed inschatten. Wellicht helpt het om dan meer mensen te bereiken.
9,5
Duur: door gedurende langere tijd, meerdere verspreide contactmomenten verwacht ik nog meer ruimte voor ervaring en feedback daarop. Groepsgrootte/persoonlijke aandacht: het is best een ontwikkelproces. Door trainers/ e.o deelnemers elkaar te laten begeleiden in het ontwikkelproces verwacht ik nog meer verankering.
8,5
Gedegen trainers. Veel ervaring met De Roos van Leary. Omdat de materie diep gaat, ook onderzoek in de eigen persoonlijkheid, zou ik coaching (korte) begeleiding tussentijds één op éen aanbevelen.
9,5
eigen praktijkvoorbeelden maken de stof beeldend en behapbaar.
9,8
Duidelijke theorie, praktische toepassing op de praktijk. Aandacht voor persoonlijke leerwensen.
9,5
een leuke en leerzame training die is toe te passen in alle situaties waarin je interactie hebt met andere mensen. Ik gebruik het model vooral in mijn ondersteuning van leerlingen en werkbegeleiders, maar kan de Roos ook prima gebruiken in mijn privé-situatie.
8
Op een rustige, duidelijke manier geeft Bert uitleg over de Roos van Leary. In deze basistraining wordt het model grondig uitgelegd en toegelicht, zodat het weer bij mij op het netvlies stond hoe bruikbaar dit model is bij het bespreken van communicatiepatronen.

Toon meer evaluaties
(nog 3)