Anderen zoeken vaak naar:
Conflicthantering
Zelfvertrouwen
Assertiviteit

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 12)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Agressie & Emotie

Agressie en emotie
Op de werkvloer kan je vaak te maken hebben met agressie en emoties. Je krijgt bijvoorbeeld een lastige klant die zich erg agressief opstelt en moet hier juist op reageren. In zulke situaties is het erg belangrijk dat je kalmte weet te bewaren en geduldig blijft. Wanneer je vaker te maken hebt met agressie en emotie is het mogelijk om een cursus agressie en emotie te volgen. Een training agressie en emotie is in het bijzonder geschikt voor mensen die in hun functie vaker te maken hebben met weerstand van klanten. Dit kunnen mensen zijn die actief zijn als winkelmedewerker, callcentermedewerker, ambtenaar, sociaal medewerker, beveiliger of horecamedewerker.

Tijdens een training leer je welke communicatiestijlen en gesprekstechnieken er zijn om de rust in een gesprek weet te bewaren. Met een cursus agressie en emotie leer je hoe je met lastig gedrag kan omgaan en waar het vandaan komt. Je krijgt door middel van praktijkgerichte casussen en oefeningen training in het effectief communiceren met lastige mensen. Gedurende de cursus leer je hoe je moet reageren om verbale en non-verbale agressie.

Incompany training agressie en emotie
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus agressie en emotie wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!