Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 18)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Beïnvloeden

Beïnvloeden
Voor het halen van je zakelijke of persoonlijke doelen kan het helpen wanneer je anderen kan beïnvloeden en overtuigen. Als leidinggevende is het vaak nodig dat je anderen kan overtuigen van een initiatief of verandering. In dit geval kan het belangrijk zijn dat je medewerkers kan overtuigen om ze je voorstel te laten accepteren. Voor het effectief beïnvloeden en veranderen van gedrag van anderen kun je een cursus beïnvloeden.

Tijdens een cursus beïnvloeden leer je de verschillende methoden en technieken voor het beïnvloeden van gedrag. Daarnaast leer je bekende theorieën voor het effectief beïnvloeden en overtuigen. Je leert verschillende beïnvloedingsstijlen die je eigen maakt en kan inzetten in je dagelijkse leven, zowel zakelijk als privé. Met een cursus beïnvloeden verbeter je eigen persoonlijke effectiviteit en resultaatgerichtheid. Na afloop van de training beïnvloeden kun je de geleerde kennis en vaardigheden gebruiken voor bijvoorbeeld onderhandelen, vergaderen, discussiëren of het motiveren van medewerkers.

Incompany training beïnvloeden
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus beïnvloeden wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!