Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 31)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus communicatietechnieken

Communicatietechnieken
Voor het controleren van je eigen communicatie zijn er een aantal communicatietechnieken die je kan toepassen. Communicatietechnieken zijn voor het gebruik van je verbale of non-verbale communicatie. Bij verbale communicatietechnieken ligt de focus op je gespreksvaardigheden in mondelinge communicatie, maar ook op het gebruiken van bepaalde technieken voor het communiceren via de mail, telefoon of het internet. Met non-verbale communicatietechnieken gebruik je lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen voor het controleren van een gesprek. Je let op wat voor signalen je afgeeft door middel van je houding en gedrag. Wanneer je meer wil weten hoe je deze communicatietechnieken zelf kan toepassen is het mogelijk om een cursus te volgen.

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

  • Klassikaal
    Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

  • E-learning
    Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Met een cursus communicatietechnieken krijg je training in het toepassen van technieken voor bewuster communiceren. Je leert tijdens de training communicatietechnieken de basisbeginselen van communicatie en gesprekstechnieken. Door middel van praktijkgerichte casussen ga je oefenen op het gebruiken van deze technieken. Zo leer je hoe je deze technieken kan gebruiken in je dagelijkse leven, zowel zakelijk als privé. Na afloop van de cursus heb je de kennis en ervaring opgedaan voor het effectief toepassen van technieken voor een betere communicatie.

Incompany training communicatietechnieken
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus communicatietechnieken wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!