Anderen zoeken vaak naar:
Nederlandse taal
Nederlands

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 16)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus correct Nederlands

Wat is correct Nederlands?
Wordt van je verwacht dat je kunt schrijven op niveau? Effectief en zonder fouten? In de praktijk blijkt dat veel werknemers niet vanzelfsprekend aan deze verwachting kunnen voldoen. Behoor je tot deze groep, dan biedt een taaltraining Nederlands (link) hulp bij het verbeteren van je schriftelijke taalvaardigheid.

De taal verandert vaak en snel. Het is daardoor van belang dat je taalvaardigheid up-to-date blijft. Met correcte woord, zin- en alineagebruik maak je jouw zakelijke teksten compleet. Met behulp van een zeer praktische training leer je alles wat je moet weten over de Nederlandse grammatica, spelling en de belangrijkste regels van zinsopbouw.

Een cursus correct Nederlands kan je klassikaal, maar ook als e-learning of incompany volgen.

Incompany training correct Nederlands
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus correct Nederlands wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!