Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 39)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Trainingen Effectief Communiceren

Effectief communiceren
Er zijn veel verschillende modellen en technieken voor communicatie, maar welke helpen nu echt voor het effectief communiceren. Met een effectieve communicatie zal je als persoon of bedrijf merken dat je aanzienlijk meer resultaat krijgt. Communicatie is binnen elk bedrijf van levensbelang, daarom is het ook belangrijk dat hier de juiste aandacht aan wordt besteed. Mensen en organisaties die vaak in projectvorm werken hebben er extra baat bij als de communicatie optimaal is. Om efficiënter te communiceren is het mogelijk om jezelf hierin te verdiepen door middel van een cursus effectief communiceren. Tijdens een cursus effectief communiceren krijg je training in verschillende communicatiestijlen en communicatiemanagement.

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

  1. Klassikaal
    Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

  2. E-learning
    Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Met een training effectief communiceren leer je verschillende communicatietechnieken en leer je hoe de marketingcommunicatie van je organisatie kan optimaliseren. Gedurende de cursus werk je aan je gespreksvaardigheden en leer je positief feedback geven. Je leert verschillende vraag-, luister- en gesprekstechnieken voor in een gesprek of discussie. Tijdens de cursus leer je hoe je processen voor communicatie kan verbeteren en kan je de productiviteit binnen je organisatie verhogen.

Incompany training effectief communiceren
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus effectief communiceren wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!