Anderen zoeken vaak naar:
Gespreksvaardigheden
Beïnvloeden
Overtuigen
Slecht nieuws gesprekken
Weerstand

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 11)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Feedback geven

Feedback geven
Het geven van feedback is erg belangrijk wanneer je duidelijk wilt maken wat goed gaat en wat eventueel beter kan. Positieve feedback geven is eenvoudig, maar ooit moet je ook negatieve feedback kunnen geven. Dit kan behoorlijk lastig zijn, want anderen kunnen het als erg kwetsend ervaren. Zeker als leidinggevende is het noodzakelijk dat je tegen medewerkers durft te vertellen wat er goed of fout is. Het is echter erg belangrijk dat je dit wel op de juiste manier doet. Voor het geven van feedback is het mogelijk om een cursus te volgen.

Met een cursus feedback geven leer je hoe je medewerkers feedback kan geven, maar ook hoe je feedback ontvangt. Je leert hoe je anderen kan motiveren door het geven van positieve feedback en hoe je op een correcte manier negatieve feedback geeft. Tijdens een training feedback geven leer je om te gaan met lastige situaties, emoties en kritiek. Door middel van vraag-, luister- en gesprekstechnieken leer je hoe je het overzicht kan bewaren in een gesprek. Na afloop van een training feedback geven weet je hoe je op een constructieve manier feedback kan geven.

Incompany training feedback geven
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus feedback geven wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!