Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 42)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Gespreksvaardigeden

Gespreksvaardigheden
Wanneer we het hebben over gespreksvaardigheden ben je al snel geneigd om te denken aan spreekvaardigheden, maar gespreksvaardigheden is meer dan alleen spreken. Bij communicatie is het belangrijk dat ook goed kan luisteren en de juiste vragen stelt. Natuurlijk is belangrijk om je boodschap duidelijk en helder over te brengen, maar met alleen praten kom je er niet. Je zal ook naar de ander moeten luisteren om belangrijke informatie te ontvangen. Het is daarom erg belangrijk dat je de juiste vragen kan stellen en te horen krijgt wat je wil weten. Voor het effectief communiceren is het mogelijk om een cursus gespreksvaardigheden te volgen.

Het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

  1. Klassikaal
    Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

  2. E-learning
    Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Tijdens de training gespreksvaardigheden krijg je scholing in verschillende communicatiestijlen en gesprekstechnieken. Je leert verschillende vraagstellingen en weet hoe je door het tonen van belangstelling of juist door middel van stilte op verschillende manieren kan luisteren. Met deze communicatietechnieken krijg je de controle in een gesprek en weet je hoe je een gesprekspartner onbewust kan beïnvloeden. Je krijgt scholing in verbale en non-verbale communicatie. Met verbale communicatie leer je hoe je correct Nederlands spreekt en hoe je kunt omgaan met agressie en emotie tijdens een gesprek. Tijdens de non-verbale lessen leer je hoe je lichaamstaal in een gesprek kan gebruiken om een ander te overtuigen. Na het afronden van een cursus gespreksvaardigheden kun je de geleerde vaardigheden gebruiken in een discussie, vergadering en sollicitatiegesprek.

Incompany training gespreksvaardigheden
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus gespreksvaardigheden i wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!