Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 4)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus overtuigen

Overtuigen
Het overtuigen van iemand is een manier van beïnvloeden. Je probeert ervoor te zorgen dat een persoon meegaat in je uitspraak of idee. Het overtuigen begint in eerste instantie altijd bij jezelf, wanneer je zelf volledig achter je mening of argument staat wordt het eenvoudiger om hier andere mensen van te overtuigen. De kunst van het overtuigen is aan te leren. Om dit onder de knie te krijgen is het mogelijk om een cursus overtuigen te volgen. Overtuigen is voor veel momenten erg nuttig, zowel zakelijk als privé. Overtuigingskracht heeft een groot effect op het eindresultaat van een:

 • Presentatie
 • Sollicitatiegesprek
 • Beoordelingsgesprek
 • Vergadering
 • Klantbezoek
 • Onderhandeling

Met een training overtuigen leer je hoe je een opponent onopgemerkt kan beïnvloeden en motiveren. Een cursus overtuigen is bedoeld voor iedereen die zich graag wil verbeteren in zijn vaardigheden. Je kan bijvoorbeeld actief zijn als ondernemer, leidinggevende, manager, consultant of verkoper. Tijdens de training leer je de beïnvloedingsvaardigheden en verschillende stijlen voor het overtuigen. Met een cursus overtuigen krijg je allereerst de theoretische scholing van verschillende modellen en theorieën. Daarnaast ligt de focus op het leren van vaardigheden die direct invloed hebben op je werkomgeving. Zo leer je technieken die je helpen bij het onderhandelen, leidinggeven, daadkrachtig optreden en motiveren van anderen. Gedurende de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Win-win situaties
 • Verschillende communicatiestijlen
 • Hoe om te gaan met weerstand?
 • Veelvoorkomende obstakels en valkuilen
 • Gespreks-, vraag- en luistertechnieken
 • Verschillende fases in een gesprek

Na een cursus overtuigen en beïnvloeden leer je hoe je een tegenstander kan imponeren en effectief kunt beïnvloeden. Je hebt geleerd welke vragen je moet stellen en hoe je in een gesprek de controle behoudt. Daarnaast krijg je praktische tips voor verschillende typen personen en leer je met realistische casussen de geleerde theorie in praktijk te brengen. Zo leer je hoe je een gesprek naar je hand kan zetten en je gesprekspartner kan motiveren om jouw idee, argument of mening te delen. Tevens is het bij bepaalde NBA-gecertificeerde cursussen die bij Edubookers worden aangeboden mogelijk om PE-punten te verdienen.

Incompany training overtuigen
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus overtuigen wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!