Anderen zoeken vaak naar:
Pitchen
Storytelling

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 57)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus presenteren

Wat is presenteren?
Voor veel mensen is het nog lastig om goed te presenteren, maar gelukkig is het mogelijk om jezelf te trainen op deze vaardigheden. Uit onderzoek blijkt dat het presenteren voor een groep een van de grootste angsten is van de mens. Met een cursus presenteren leer je deze angst te overwinnen. Door middel van praktijkgerichte casussen en oefeningen leer je hoe je kan presenteren met overtuiging. Je gaat werken aan je verbale en non-verbale communicatievaardigheden. Tevens leer je verschillende presentatietechnieken toe te passen in de praktijk. Zo weet je wat voor houding jezelf kan geven en hoe je zo natuurlijk mogelijk voor een publiek staat. Tijdens de cursus krijg je van je begeleider eenvoudige tips en trucs hoe je kan ontspannen vóór en tijdens het presenteren.

Het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

  • Klassikaal
    Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

  • E-learning
    Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen. 

Na afloop van een workshop presenteren zal je merken dat je met veel meer zelfvertrouwen voor een grote groep kan presenteren. Indien je eenmaal de cursus hebt afgerond heb je geleerd je zenuwen onder controle te houden voor een presentatie. Je hebt aan je persoonlijke presentatiestijl en lichaamstaal gewerkt en deze geoptimaliseerd. Daarnaast heb je tijdens de training presenteren geleerd hoe je met PowerPoint een creatieve presentatie kan maken, voor een goede en aantrekkelijke flow in je verhaal.

Incompany training presenteren
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus presenteren wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!