Anderen zoeken vaak naar:
Presenteren
Microsoft PowerPoint

Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Prezi

Wat is Prezi?
Met het presentatieprogramma Prezi is het mogelijk om een virtuele mindmap te maken als ondersteuning voor een presentatie. Je maakt je presentatie op één groot canvas, waarin het mogelijk is om op onderdelen in te zoomen. Met Prezi werk je dus niet met losse dia’s zoals bij PowerPoint, maar kun je op een creatieve manier een presentatie ontwerpen. In de presentatie is het mogelijk om teksten, afbeeldingen en video’s toe te voegen. Prezi is een online dienst waar je altijd toegang hebt tot je presentatie, daarnaast is het ook mogelijk om de presentatie te downloaden en deze offline te presenteren. Indien je graag met Prezi wilt werken is het mogelijk om een cursus Prezi te volgen.

Het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Tijdens de cursus leer je hoe je kan starten met Prezi. Voor de training Prezi heb je dus geen specifieke voorkennis van het programma nodig. Met een cursus Prezi voor beginners krijg je inzicht in de werkwijze en structuur van Prezi. Je leert de basisbeginselen van Prezi en krijgt voorbeelden van creatieve presentaties. Zo kom je erachter wat mogelijk is met het presentatieprogramma en ben je na afloop in staat om zelfstandig een dynamische en aantrekkelijke presentatie te maken. Daarnaast komen er tijdens de training de volgende onderwerpen aan bod:

 • Introductie in Prezi
 • Het werken met de Prezi editor
 • Het werken met frames
 • De ‘flow’ bepalen met Path
 • Invoegen van afbeeldingen, video’s en audiobestanden

Incompany training Prezi
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus Prezi wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!