Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 39)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Schrijven

Schrijven
Je wilt graag beter leren schrijven in correct Nederlands? Dan is het mogelijk om een cursus schrijven te volgen. Naast het juist toepassen van de Nederlandse taal leer je hoe je mensen kan interesseren met vlotte teksten. Je krijgt vaardigheden in het zakelijk schrijven, maar krijgt ook praktische oefeningen training in creatief schrijven. Met het een workshop schrijven weet je informatieve, overtuigende en vermakelijke teksten te schrijven. Gedurende de cursus leer je zakelijke brieven of rapporten schrijven.

Met een training schrijven leer je hoe een goede opbouw van een tekst eruitzien en vergroot je je woordenschat. Je gaat aan de slag met verschillende soorten technieken voor het schrijven van teksten. Tevens leer je welke tekstsoorten en valkuilen er zijn. Tijdens de cursus krijg je lessen copywriting, waarmee je vaardigheden opdoet voor het commercieel schrijven. Deze teksten kun je vervolgens gebruiken om ze te plaatsen op het web of social media, maar eventueel ook voor print.

Incompany training schrijven
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus schrijven wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!