Anderen zoeken vaak naar:
Telesales
Effectief Communiceren
Telefonische verkoop

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 19)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Telefoneren

Telefoneren
Wanneer je telefonisch contact hebt met een klanten ben je de directe contactpersoon voor hun en vertegenwoordig je de organisatie waarvoor je belt. Het is dus belangrijk dat je een aangename en professionele houding achterlaat. Er zijn veel verschillende soorten telefoongesprekken, waarbij je anders dient te handelen. Je kan bijvoorbeeld een boze klant aan de lijn krijgen die een klacht heeft, in dat geval is klantvriendelijkheid cruciaal. Als visitekaartje van je organisatie is het van belang dat je het overzicht bewaart en klantvriendelijk blijft. Hiervoor heb je specifieke kennis en vaardigheden nodig tijdens een telefoongesprek. Voor het klantgericht telefoneren is het mogelijk om een cursus telefoneren te volgen.

Met een cursus telefoneren leer je zakelijk telefoneren. Deze training is bedoeld voor iedereen die regelmatig te maken heeft maken met klantcontact per telefoon. Een training telefoneren is bij uitstek geschikt voor secretaresses, telefonisten, receptionisten, marketeers, verkopers of communicatiemedewerkers. Je krijgt niet alleen scholing in hoe je telefonische verkoop doet, maar ook hoe je omgaat met emoties en tegenwerpingen van een klant. Tijdens een telefonisch gesprek is er geen non-verbale communicatie mogelijk waardoor het voor een commercieel medewerker lastig kan zijn om klantgedrag te herkennen. Je krijgt training hoe je de behoefte van een klant kan achterhalen en hoe je deze vervolgens kan overhalen of overtuigen. Na afloop van een cursus effectief telefoneren weet je om te gaan met klachten van een klant en heb je een professionele houding aangeleerd. Daarnaast komen tijdens een training o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Vraag-, luister- en gesprekstechnieken
  • Luisteren, samenvatten en doorvragen (LSD)
  • Formeel en informeel communiceren
  • Inspreken van het antwoordapparaat
  • Telefoongesprek afsluiten

Incompany training telefoneren
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus telefoneren wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!