Anderen zoeken vaak naar:
Commercieel schrijven
Rapporten schrijven
Corporate Communicatie

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 8)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Zakelijk schrijven

Wat is zakelijk schrijven?
Met informele onderwerpen of binnen bepaalde branches is het van belang dat je een zakelijke brief, mail of rapport kan schrijven. Zakelijk schrijven is niet alleen noodzakelijk in je werk, maar het kan ook zijn dat je een informatieve brief dient te schrijven voor een privésituatie. Bij deze teksten is het belangrijk dat je over een goede kennis van de Nederlandse taal beschikt. Hiervoor is het mogelijk om een cursus zakelijk schrijven te volgen.

Met een training zakelijk schrijven leer je hoe je zakelijke teksten inhoudelijk opbouwt en er een samenhangend geheel van maakt. De training is bedoeld voor iedereen die op regelmatige basis zakelijke brieven of mails schrijft. Naast het leren schrijven in correct Nederlands leer je creatief schrijven voor overtuigende en boeiende teksten schrijft die op het web kunnen worden geplaatst. Tijdens de cursus leer je hoe je zakelijke teksten helder en met meer gemak schrijft. Door middel van gerichte oefeningen weet je hoe je meer overtuigingskracht in een tekst krijgt en heb je jezelf verbeterd op je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Na afloop weet je hoe je een tekst moet voorbereiden en structuren.

Bij diverse erkende opleiders die een cursus zakelijk schrijven aanbieden op Edubookers is het mogelijk om PE-punten te verdienen.

Incompany training zakelijk schrijven
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus zakelijk schrijven geven wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!