Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 485)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Financiële trainingen

Wat zijn Financiën?
Financiële zaken zijn kortgezegd alle zaken die betrekking hebben tot geld(beheer). Onder andere de accountant en de boekhouder hebben een baan waarin financiën een hoofdrol spelen.

Deze functies zijn voorbeelden van beroepen binnen het financieel management. Voor elke organisatie is het belangrijk om een gezond financieel management te hebben. Een boekhouder houdt de financiële activiteiten van een organisatie (of persoon) bij. Met een degelijke boekhouding krijgt de organisatie inzicht in winsten of verliezen. Boekhouders mogen echter alleen het financieel overzicht samenstellen. Accountants mogen daarnaast verklaren of de gegevens al dan niet betrouwbaar zijn (accountantsverklaring). Zo'n verklaring wordt vaak gemaakt voor een jaarrekening. Hierin worden onder meer een jaarverslag, een balans (overzicht van o.a. bezittingen en schulden) en een resultatenrekening (overzicht van opbrengsten en kosten) opgenomen.

In de boekhouding staan onder meer de crediteuren (nog niet betaalde diensten die de organisatie heeft ontvangen) en de debiteuren (nog niet betaalde diensten die de organisatie heeft verleend). In het debiteurenbeheer draait het om verleende diensten waarvoor nog niet betaald is. Organisaties moeten bijvoorbeeld algemene voorwaarden hebben omtrent de dienst. Bij het uitblijven van betaling kan een aanmaning of telefonisch contact met de klant helpen.

Ieder die actief is in de financiële dienstverlening moet volgens de Wet financieel toezicht (Wft) over een bepaalde basiskennis beschikken. Er zijn - naast het verplichte basisdiploma - acht kennisgebieden waarin een iemand Wft Adiviseur kan worden, te weten:


Niet alleen voor organisaties is het van belang om financieel gezond te zijn; ook voor mensen is dit belangrijk. Het komt echter ook voor dat mensen door omstandigheden niet voor hun financiële huishouding kunnen zorgen of in de schulden steken. Hiervoor is het budgetbeheer. Een budgetbeheerder regelt de financiële zaken van de persoon in kwestie en zorgt ervoor dat de cliënt niet (dieper) in de schulden terecht komt. Indien iemand schulden heeft, dan kan diegene ook in aanmerking komen voor de schuldhulpverlening. Indien de schuldeiser akkoord gaat en er aan enkele voorwaarden wordt voldaan, kan de schuldenaar aan dit traject meewerken. Wordt er drie jaar lang aan de voorwaarden (o.a. geen nieuwe schulden maken en de schuld zo veel mogelijk aflossen) voldaan, dan kan de rest van de schuld kwijtgescholden worden.

Incompany training Finance
Wanneer je met meerdere mensen van één organisatie een Financiële training wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training incompany te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf vier personen. Je kan op Edubookers een incompany aanvraag indienen, waarbij wij je maximaal drie offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!