Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 23)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus boekhouden

Wat is boekhouden?
Boekhouden is het bijhouden van alle financiële activiteiten van een persoon of organisatie. Het gestructureerd registreren van inkomsten en uitgaven wordt ook weleens accounting genoemd. Een accountant of financieel manager is binnen een organisatie vaak degene die ervoor zorgt dat de boekhouding op orde is. Door middel van een correcte boekhouding geeft overzicht en als organisatie zijnde krijg je inzicht in winsten of verliezen. Daarnaast ben je wettelijk verplicht om je boekhouding op orde te hebben en dien je hier verantwoording voor af te leggen. Het bijhouden van je financieel beleid vraagt dus veel kennis en vaardigheden, hiervoor is het mogelijk om een cursus boekhouden te volgen.

Met een training boekhouden leer je de theorie en vaardigheden die je nodig hebt voor het opzetten van een juiste en heldere boekhouding. Een cursus boekhouden is er voor beginners of professionals die graag de basiskennis van accounting willen begrijpen. De workshop is interessant voor startende ondernemers die een eenmanszaak willen beginnen, maar ook voor mensen die binnen een organisatie actief zijn als administratief of financieel medewerker. Tijdens de opleiding boekhouding leer de basis boekhoudmethodes en verplichtingen waaraan je moet voldoen. Met duidelijke voorbeelden en praktische oefeningen leer je vaardigheden die je direct in de praktijk kan toepassen. Gedurende de cursus accountancy komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Btw-aangifte doen voor de Belastingdienst
 • Werken met boekhoudprogramma
 • Verwerken van het grootboek
 • Schulden en bezittingen in de balans
 • Eigen vermogen en liquide middelen

Na het succesvol afronden van een cursus boekhouden ben je in staat om zelfstandig een boekhouding op orde te houden. Je weet welke wetten en regels er zijn voor het bijhouden van een correcte boekhouding. Daarnaast heb je geleerd hoe je moet omgaan met verschillende soorten boekingen en hoe je kasverschillen verwerkt. Bij verschillende opleiders op Edubookers is het mogelijk om PE-punten te verdienen na het succesvol afronden van een opleiding accountancy.

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen. Het is mogelijk om een cursus overdag te volgen, maar het is ook mogelijk een avondcursus te volgen op een avondschool.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Incompany training boekhouden
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus boekhouden wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!