Anderen zoeken vaak naar:
Accountant
Controlling
Permanente educatie
Beoordelen jaarstukken
Boekhouden

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 51)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus financieel management

Financieel management
Het organiseren van het financiële beleid is een belangrijke opdracht waar veel kennis voor nodig is. Binnen elke organisatie is een gezond financieel management van groot belang. Vaak is er een financieel manager verantwoordelijk voor deze taak. Deze zorgt dat de financiële administratie op orde is, bewaakt de administratieve processen en geeft verslag van de financiële situatie. Voor mensen die graag meer willen weten over financieel management is het mogelijk om een cursus financieel management te volgen.

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Een training financieel management is er voor beginners die graag de basiskennis van financieel management willen kennen. Voor gevorderden die werken op een financiële of administratieve afdeling is het mogelijk om een verdiepingscursus financieel management volgen. Professionals die graag meer diepgang willen over financiële administratie kunnen binnen een organisatie actief zijn als financieel manager, controller, administrateur, financieel adviseur, leidinggevende of boekhouder. Deze kunnen actief zijn in verschillende branches, uitlopend van bijvoorbeeld in de bouw, zorg of onderwijs tot aan de overheid of non-profit organisaties. Daarnaast kunnen ondernemers die een eenmanszaak of MKB hebben een cursus financieel management volgen om zo meer inzicht te krijgen in hun kapitaal en investeringen.

Non-financials
Voor niet-financiële managers die een workshop financieel management volgen krijgen de basiskennis over financiële structuren en administratie. De cursus is bedoeld voor managers, leidinggevenden en medewerkers met niet-financiële functies. Niet-specialisten leren tijdens de cursus de noodzakelijke financiële kennis en vaardigheden die direct in de praktijk toepasbaar is. Zo leer je omgaan met budgetten, kosten, baten en winstmarges. Tijdens een cursus financiële management voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Liquiditeits-, rentabiliteits- en solvabiliteitsratio's
 • Kosten en prijsberekeningen
 • Financieel projectmanagement
 • Services management
 • Balans en winst- en verliesrekeningen
 • Financieel rapport uitwerken

Financieel professionals
Voor de experts die al meer kennis hebben van de financiële markt is het mogelijk om een training financieel management te volgen voor verbreding en verdieping van hun kennis. Een training financiële management is er voor iedereen die actief is op de financiële afdeling en die meer waarde creatie wil binnen hun organisatie. Tijdens een cursus financieel management leer je hoe je effectiever kan handelen in de vermogensmarkt en hoe je de financiële structuur van je organisatie kan optimaliseren. Daarnaast komen tijdens de training de volgende onderwerpen aan bod:

 • Succesvol implementeren van financieel beleid
 • Aandelen, vastgoed en reserves
 • Ken- en stuurgetallen
 • Analyseren van jaarrekeningen
 • Bedrijfswetgeving en vermogensbeheer
 • Investeringsmethoden

Certificaat financieel management
Na het behalen van een cursus financieel management ontvang je een certificaat als bewijs van deelname of is het zelfs mogelijk een officieel certificaat te behalen. Het is bij bepaalde NBA of NOvA gecertificeerde opleiders ook mogelijk om PE-punten te verdienen.

Incompany training financieel management
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus financieel management wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!