Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 115)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus WFT

Wat is Wft vakbekwaamheid?
Sinds 1 januari 2014 is het nieuwe WFT vakbekwaamheidstelsel van kracht. Een belangrijke onderdeel van dit stelsel is de aandacht voor de vereiste professionele vaardigheden en gedrag. Doel is om hiermee het vertrouwen van consumenten in de financiële dienstverleners te herwinnen, wat ze verloren hebben door de financiële crisis. Het nieuwe WFT stelsel heeft betrekking op alles klantmedewerkers in de financiële sector. Zij worden geacht om vanaf 1 januari 2017 de benodigde beroepskwalificaties te hebben behaald. Hiertoe dienen de klantadviseurs een WFT initieel of WFT PE Plus examen te behalen. 

Bij Edubookers kun je zowel de trainingen als de examens direct boeken. Vanzelfsprekend bij de beste opleiders, voor de beste prijs. WFT cursussen zijn zowel klassikaal als online zelfstudie (examentraining) te volgen.

Soorten wft diploma's
Er zijn verschilende soorten Wft diploma's, hieronder zie je welke.

Incompany Wft
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een Wft cursus of examen wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in-company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!