Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

GetCertified Opleidingen

Volgens een uniek concept gaat u in ons Open Leercentrum zelfstandig aan de slag met Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access, secretariele en administratieve opleidingen. Dit alles via een unieke methode met audio, video, boek, zelf oefenen aan de computer en met altijd een deskundige docent in de buurt die u verder helpt, dingen uitlegt en vragen beantwoord. Op deze manier hoeft u niet op anderen te wachten, hoeven anderen niet op u te wachten en is dit de meest efficiënte leermethode gebleken voor volwassenen. U luistert, ziet en doet waardoor u snel resultaat ziet. De trainingen zijn er voor absoluut beginners tot expert. Indien u geslaagd bent ontvangt u een Certificaat van het Instituut. Slaagt u niet in een keer dan kunt u zonder kosten verder de lessen volgen tot het gewenste resultaat bereikt is. U kunt desgewenst ook deelnemen aan de wereldwijd erkende MOS (Microsoft Office Specialist) examens. U komt als het u uitkomt en zo vaak als nodig, doorgaans per cursus zo’n 16 uur voor één vaste prijs.

GetCertified Opleidingen is erkend door het CRKBO. Hierdoor zijn al onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Evaluaties voor 'GetCertified Opleidingen'

8.5
67 evaluaties
100% beveelt aan

9
De aandacht en kennis van de trainer is goed. Ik zou de cursus zeker aanraden bij anderen.
10
Alleen maar complimenten, ik zou niet weten wat er beter kan. Ik voel me zeer gesteund en vrij om dingen te vragen.
9
al moest je keer op keer iets vragen/ weten, telkens kwam ze ze het je uitleggen of helpen en nam daar alle tijd voor.
8
Inhoudelijk prima training die in eigen tempo gevolgd kan worden. Erg duidelijk trainingsboek met goede tips.
9
training: heel veel geleerd, veel was voor mij nieuw. Ik merk, dat als ik weer examen heb, ik graag wat vaker in de week kom omdat het hier toch het best oefent. Ik had het nodig om thuis ook heel veel te oefenen. Of de training aansluit bij de praktijk weet ik niet goed want ik heb nog geen werk maar het geeft me wel zekerheid bij het solliciteren en dat is al heel fijn. Trainer, erg prettig, vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk voor vragen. Ik zou zeker anderen aanraden dit te gaan doen, wat fijn is dat je zelf je tempo en dagen bepaalt en ik heb er heel veel van geleerd
8
Leuke training die je net even wat meer laat zien wat je allemaal met outlook kan behalve een email versturen.
9
Was altijd lief en vriendelijk. volle tijd en aandacht als iets niet duidelijk was.
9
Ik vond het fijn dat ik op mijn eigen tempo kon werken. De ene persoon heeft nou eenmaal meer tijd nodig om dingen te leren als een ander. Het instituut is goed te bereiken en de docente in altijd bereid om uitleg te geven. Ik zou het zeker aanraden aan andere mensen.
8
Heel duidelijke, prettige stem via de computer. Fijne begeleiding in het lokaal. Niet al te veel mensen in het lokaal zodat je je goed kunt concentreren. Jammer dat je thuis niet verder kunt gaan. Maar aan de andere kant ook wel weer goed want anders zou ik niet te stoppen zijn!... Ik vind het erg leuk! (Aansluiting naar de praktijk heb ik 3 ingevuld omdat ik hier totaal geen ervaring mee heb.)
8
Je kan goed in rust zelfstandig te werk gaan. Daarnaast krijg je duidelijke uitleg over wat je moet en word je op een fijne manier geholpen wanneer dat nodig is.

Toon meer evaluaties
(nog 57)