Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

GetCertified Opleidingen

Volgens een uniek concept gaat u in ons Open Leercentrum zelfstandig aan de slag met Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access, secretariele en administratieve opleidingen. Dit alles via een unieke methode met audio, video, boek, zelf oefenen aan de computer en met altijd een deskundige docent in de buurt die u verder helpt, dingen uitlegt en vragen beantwoord. Op deze manier hoeft u niet op anderen te wachten, hoeven anderen niet op u te wachten en is dit de meest efficiënte leermethode gebleken voor volwassenen. U luistert, ziet en doet waardoor u snel resultaat ziet. De trainingen zijn er voor absoluut beginners tot expert. Indien u geslaagd bent ontvangt u een Certificaat van het Instituut. Slaagt u niet in een keer dan kunt u zonder kosten verder de lessen volgen tot het gewenste resultaat bereikt is. U kunt desgewenst ook deelnemen aan de wereldwijd erkende MOS (Microsoft Office Specialist) examens. U komt als het u uitkomt en zo vaak als nodig, doorgaans per cursus zo’n 16 uur voor één vaste prijs.

GetCertified Opleidingen is erkend door het CRKBO. Hierdoor zijn al onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Evaluaties voor 'GetCertified Opleidingen'

8.5
72 evaluaties
100% beveelt aan

8
Heel helder en goed te begrijpen. Had nog wel wat meer stof aan bod mogen komen van mij voor die prijs. Verder accuraat.
8
Leuke internationale training met goede begeleiding. Best nog intensief. Je doet het er niet zo maar even bij. Je moet je aandacht er wel bijhouden. Het selecteert zich wel uit. Denk dat niet iedereen er geschikt voor is. Het moet echt je ding zijn anders loop je vast.
9
De groepsgrootte en de te leren stof sluiten prima aan bij de aanwezige trainer. Persoonlijke aandacht is hierdoor prima. Het niveau van de trainer is ook uitstekend inclusief de didactische vaardigheden en manieren. Je merkt dat de trainer zelf ook prima betrokken en geinteresseerd is in de stof.
10
Goed: waar nodig, wordt desgevraagd ondersteuning geboden, altijd vriendelijk en geïnteresseerd training ging sneller dan ik had verwacht, ik kan niet zeggen of de training aansluit bij de praktijk omdat ik nog geen werk heb.
9
het boek is goed te combineren in de praktijk. En de trainer legt alles op een duidelijke manier uit :)
9
De aandacht en kennis van de trainer is goed. Ik zou de cursus zeker aanraden bij anderen.
10
Alleen maar complimenten, ik zou niet weten wat er beter kan. Ik voel me zeer gesteund en vrij om dingen te vragen.
9
al moest je keer op keer iets vragen/ weten, telkens kwam ze ze het je uitleggen of helpen en nam daar alle tijd voor.
8
Inhoudelijk prima training die in eigen tempo gevolgd kan worden. Erg duidelijk trainingsboek met goede tips.
9
training: heel veel geleerd, veel was voor mij nieuw. Ik merk, dat als ik weer examen heb, ik graag wat vaker in de week kom omdat het hier toch het best oefent. Ik had het nodig om thuis ook heel veel te oefenen. Of de training aansluit bij de praktijk weet ik niet goed want ik heb nog geen werk maar het geeft me wel zekerheid bij het solliciteren en dat is al heel fijn. Trainer, erg prettig, vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk voor vragen. Ik zou zeker anderen aanraden dit te gaan doen, wat fijn is dat je zelf je tempo en dagen bepaalt en ik heb er heel veel van geleerd

Toon meer evaluaties
(nog 62)