Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

GetCertified Opleidingen

Volgens een uniek concept gaat u in ons Open Leercentrum zelfstandig aan de slag met Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access, secretariele en administratieve opleidingen. Dit alles via een unieke methode met audio, video, boek, zelf oefenen aan de computer en met altijd een deskundige docent in de buurt die u verder helpt, dingen uitlegt en vragen beantwoord. Op deze manier hoeft u niet op anderen te wachten, hoeven anderen niet op u te wachten en is dit de meest efficiënte leermethode gebleken voor volwassenen. U luistert, ziet en doet waardoor u snel resultaat ziet. De trainingen zijn er voor absoluut beginners tot expert. Indien u geslaagd bent ontvangt u een Certificaat van het Instituut. Slaagt u niet in een keer dan kunt u zonder kosten verder de lessen volgen tot het gewenste resultaat bereikt is. U kunt desgewenst ook deelnemen aan de wereldwijd erkende MOS (Microsoft Office Specialist) examens. U komt als het u uitkomt en zo vaak als nodig, doorgaans per cursus zo’n 16 uur voor één vaste prijs.

GetCertified Opleidingen is erkend door het CRKBO. Hierdoor zijn al onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Evaluaties voor 'GetCertified Opleidingen'

8.5
87 evaluaties
100% beveelt aan

8
Vriendelijk en duidelijk in haar uitleg.
8
Het is een prettige ongedwongen training met geen tijdsdruk wat erg prettig werkt voor mij. De lessen zijn rustig, je kunt vragen wat je niet snapt dus wat je er uit haalt ligt helemaal aan jezelf. Sanne is geduldig en geeft je niet het gevoel dat je er niks van snapt.
8
goed
8
fijn om zelf het tempo te bepalen, duidelijk met boekje erbij
8
fijne individuele aandacht waar nodig.
8
als je hulp nodig had kon je dit vragen, hielp goed waar nodig.
8
Leuk, blij dat ik de trainingen mag volgen.
10
Ik ben eigenlijk erg tevreden met de manier van scholing. Wanneer je iets niet weet en er zelf niet uitkomt, staat de trainer voor je klaar en legt het dan uit.
10
Zeer deskundig heel geduldig heel prettig om les van te krijgen.
8
Kundig, vriendelijk en geduldig.

Toon meer evaluaties
(nog 77)