Anderen zoeken vaak naar:
Beïnvloeden
Slecht nieuws gesprekken
Weerstand

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 20)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Trainingen Functioneringsgesprek

Functioneringsgesprekken
Door middel van functionerings- en beoordelingsgesprekken kunnen leidinggevende en werknemer hun samenwerking en functioneren evalueren en verbeteren. Tijdens een functioneringsgesprek wordt de werksfeer, functie, toekomstplannen en prestatie van een werknemer besproken. In het gesprek krijgen beide partijen de kans om hun mening te geven en eventuele verbeteringen of veranderingen aan te kaarten. Het is belangrijk dat deze gesprekken goed worden voorbereidt. Voor het voorbereiden en voeren van functioneringsgesprekken is het belangrijk dat de leidinggevende over de juiste kennis en vaardigheden beschikt.

Een cursus functioneringsgesprekken is er voor werkgevers, managers en leidinggevende die op regelmatige basis een functioneringsgesprek voert met medewerkers. Tijdens een training functioneringsgesprekken leer je de kennis en vaardigheden voor het gestructureerd voeren van een functioneringsgesprek en zo in staat om meer resultaat uit een functioneringsgesprek te halen. Met de cursus krijg je uitleg hoe je tijdens de voorbereiding al duidelijke SMART-doelen stelt, zodat je deze helder kan communiceren richting je medewerker. Daarnaast leer je hoe je gerichte feedback kan geven, maar ook hoe je omgaat met kritiek.

Incompany functioneringsgesprekken
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus functioneringsgesprekken wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!